۱۳۹۳ آذر ۱۲, چهارشنبه

مسلمانان متحد در برابر سوء استفادة افراط‌گرايان از اسلام -كنفرانس باحضور مريم رجوي – 9 آذر 1393 چهارشنبه, 12 آذر 1393 08:02

مسلمانان متحد در برابر سوء استفادة افراط‌گرايان از اسلام -كنفرانس باحضور مريم رجوي – 9 آذر 1393 چهارشنبه, 12 آذر 1393 08:02 
روز يكشنبه 9 آذر 1393، به‌دعوت «كميتة مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان» و باحضور  خانم مريم رجوي كنفرانسي تحت عنوان «مسلمانان متحد دربرابر سوء استفادة افراط‌گرايان از اسلام»، در اورسور اواز برگزار شد.
در اين كنفرانس شماري از شخصيت‌هاي مسلمان فرانسوي و عرب شركت داشتند و سخناني ايراد كردند. سخنرانان جنايت‌هاي ضد انساني و وحشيانه يي را كه در منطقة خاورميانه و ديگر نقاط جهان تحت نام اسلام صورت مي‌گيرد، محكوم كردند و ضمن تأكيد برهمبستگي خود با مجاهدان اشرفي و مقاومت ايران به‌عنوان آنتي‌تز ديكتاتوري آخوندي و بنيادگرايي اسلامي، خلع يد از اين رژيم در كشورهاي منطقه را راه حل بنيادين ريشه‌كن كردن افراط‌گرايي و سوء استفاده از نام اسلام دانستند.
بيانيه كميته مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان
در كنفرانس «مسلمانان متحد عليه سوء استفادة افراط‌گرايان از اسلام»كميتة مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان با صدور بيانيه‌يي، اعلام كرد:  ظهور داعش و بحران بزرگي كه امروز منطقة خاورميانه و جهان اسلام با آن مواجه است ، اساساً ريشه در سياست‌هاي رژيم ايران در اين منطقه دارد؛ به‌طور مشخص حمايت (اين رژيم) از سياست فرقه‌گرايانة دولت مالكي در عراق كه بخش بزرگي از جامعة اين كشور را كه اهل سنت هستند سركوب كرد و به‌حاشيه راند و همچنين حمايت همه‌جانبه‌اش از ديكتاتور سوريه».
«حل اين بحران و غلبه بر اين پديدة شوم نيز تنها از طريق راه كارهاي امنيتي- نظامي امكان‌پذير نيست. براي در هم شكستن تروريسم و افراط‌گرايي تحت نام اسلام نياز به يك رويكرد سياسي و يك پاسخ فرهنگي نيز وجود دارد.
از نظر سياسي قاطعيت در مقابل رژيم ايران و خلع يد از اين رژيم در منطقه به‌ويژه در عراق و سوريه و كنار زدن شبه نظاميان تروريست وابسته به آن، بخش ضروري و اجتناب‌ناپذير مبارزه با تروريسم و بنيادگرايي است.
از نظر فرهنگي و ايدئولوژيك، جريانات بنيادگرا به يك ايدئولوژي مخرب و خطرناك و يك برداشت كاذب از اسلام متكي هستند، براي مقابله با آنها بايد يك آلترناتيو ايدئولوژيك و فرهنگي يعني يك برداشت بردبار و دموكراتيك از اسلام ارائه كرد.
آن‌چه به‌نام ولايت فقيه طي 35 سال تحت عنوان اسلام و شيعه به مردم ايران و منطقه تحميل شده است و حالا نسخه‌هاي عربي و سني آن دامن‌گير بخش‌هاي وسيعي از جهان شده و به‌نام خلافت در بخشي از عراق و سوريه خود را معرفي مي‌كند، نه تنها هيچ ربطي به اسلام ندارد، بلكه بدون شك رو در روي اسلام واقعي و در تعارض آشتي ناپذير با اين دين حنيف است».
«ما به‌عنوان نمايندگاني از جامعة مسلمانان فرانسه معتقديم كه در برابر اين بربريت و افراط‌گرايي بنام اسلام، همة اسلام بردبار در صف واحدي قرار مي‌گيرند و در اين راستا از ايده‌هاي خانم مريم رجوي براي ارائه يك آلترناتيو فرهنگي در برابر اشاعة بينادگرايي اسلامي حمايت مي‌كنيم.
ما خواهان لغو محاصره و محدوديت‌هاي اعمال‌شده بر خواهران و برادران خود در كمپ ليبرتي در عراق هستيم كه در سال‌هاي گذشته قرباني كشتارها و خشونت عوامل رژيم‌هاي مستبد در عراق و ايران قرار گرفتند و به‌رغم اينها بر ايمان و اعتقاد خود استوار ماندند».
خليل مرون مدير مسجد اوري و رئيس كميتة مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان: «از اين‌كه براي يازدهمين سال در كنار مقاومت ايران هستم، بسيار خشنودم. كميتة ما از حمايت هر چه بيشتري از سوي شخصيت‌هاي مختلف برخوردار شده است؛ فعاليت اين كميته ضروري است».
وي سپس به نقش مخرب سياست‌هاي غلط كشورهاي غربي در قبال ديكتاتوري‌هاي منطقة خاورميانه اشاره كرد و گفت، كميتة ما مأموريت و وظيفه دارد جنايت‌ها و انحراف‌هايي را كه تحت نام اسلام صورت مي‌گيرد، افشا كند. اين كميته در كنار شما قرار دارد، چون احساس مي‌كنيم كه درد و رنج خواهران و برادران اشرفي‌ ما، درد و رنج ما است. چون مسلمانان، همان‌طور كه حضرت محمد ص تعبير كرده، هم‌چون يك پيكر واحدند. برادران و خواهران اشرفي، بخشي از پيكر ما هستند، لذا اين موضوع به همة مسلمانان مربوط مي‌شود... خانم رئيس‌جمهور بايد مطمئن باشيد كه ما در كنار شما و همة آنهايي كه در جهان درد و رنج مي‌كشند قرار داريم؛ به‌خصوص كساني كه درد تبعيد را تحمل مي‌كنند. پيروزي دور نيست، ولي براي تحقق آن نياز به پايداري و استقامت هست و خدا در كنار پايداري‌كنندگان است....
توفيق سبتي، دبيركل شوراي مسلمانان فرانسه؛ دفتر شوراي مسلمانان فرانسه : امروز بار ديگر گرد هم آمده‌ايم تا پيوند اصيل دفاع از دوستان اشرفي‌مان را تجديد كنيم...
وي با اشاره به بي‌عملي غرب در قبال جنايت‌هاي صورت‌گرفته در خاورميانه، به‌خصوص عليه جوامع سني در عراق و نيز عليه «مجاهدين در اشرف و ليبرتي»، اضافه كرد: نبايد تحت بهانة مبارزه با بربريت داعش به آخوندهاي حاكم بر ايران امتياز داد. چرا كه اين رژيم، خود منشاء بحران در خاورميانه در ارتباط با اين معضل افراطي است. فرانسه بايد راه حلي با دوام و مؤثر را در پيش بگيرد. يعني آلترناتيوي مبتني بر يك اسلام بردبار، اسلام صلح و اسلامي دموكراتيك. همة (سازمان‌ها) و انجمن‌هايي كه در صحنه با اين معضل مقابله مي‌كنند، مي‌بايست مورد پشتيباني قرار گيرند. در ايران، اين آلترناتيو از سوي مقاومت ايران و سازمان مجاهدين نمايندگي مي‌شود. مسلمانان دموكراتيك در ايراني كه از ديكتاتوري مذهبي آخوندها رها شده باشد، مي‌توانند به الگويي براي همة خاورميانه تبديل شوند. اين دليل اصلي حمايت ما از مقاومت ايران است، انگيزة تأسيس كميتة مسلمانان فرانسه در دفاع از اشرفي‌ها نيز همين بوده است.
حكمت ترك، رئيس شوراي مسلمانان ترك فرانسه در ايل دو فرانس  : «ما مسلمانان فرانسه در اين رابطه مسئوليتهاي زيادي داريم. دفاع از حقيقت و شرافت اسلام، چيزي كه به‌طرز وحشتناكي مورد حمله و استفادة ابزاري قرار گرفته است.... (بايد) با برادران و خواهرانمان در خاورميانه براي دستيابي به يك راه حل... بسيج شويم... ضروري است منشاء خطر كه رژيم مذهبي ايران است هدف قرار گيرد، يك حكومت افراطي كه از مذهب استفادة ابزاري ميكند، تروريسم را ترويج ميكند و به درگيريهاي فرقهاي در تمام منطقه دامن ميزند... به هر سو در خاورميانه نگاه كنيم، با تأسف تاثير مخرب دخالتهاي رژيم ايران را ميبينيم. در لبنان، حزبالله را ميبينيم. در يمن گروه حوثي. در عراق شبه نظاميان قاتل و در سوريه دخالت مستقيم پاسداران رژيم ايران. ما به‌طور قاطع توسعه‌طلبي تحت نام اسلام را محكوم ميكنيم؛ چرا كه مردم مسلمان در هر كشوري بايد خودشان سرنوشتشان را تعيين كنند. و در همين رابطه بايد دخالتهاي آخوندهاي (حاكم بر) ايران در اين كشورها پايان يابد».
استاد جلال گنجه‌اي در سخنراني خود به پديدة بنايدگرايي اسلامي و ريشه‌هاي آن در منطقه پرداخت، و گفت: «آن‌چه از 35 سال پيش در ايران و از چند ماه قبل در سوريه و عراق جريان دارد، مطلقاً يك پديدة مذهبي نيست. موضوع تحميل يك فاشيسم نامشروع با چهره‌يي نامشروع‌تر،  آن هم از طريق غصب نام اسلام است».
وي سپس تاريخچه‌يي از برقراري حكومت فاشيسم مذهبي توسط خميني بعد از انقلاب ضد سلطنتي و جنايت‌هاي رژيم آخوندي عليه مجاهدين را ذكر كرد، و اضافه نمود: با رژيم ايران و يا با داعش، ما به‌سمت شريعت و حتي تفسير عقب‌مانده‌يي از اسلام نمي‌رويم؛ بلكه فقط به سمت قدرت‌يافتن يك باند معين پيش مي‌رويم؛ همان چيزي كه در عراق نامش را «خليفه» گذاشته‌اند و در ايران «ولي فقيه» نام دارد. اينها به هيچ اصل و هيچ اسلام شيعه يا سني پايبند نيستند.
استاد جلال گنجه‌اي آن‌گاه به پيامدهاي سياست مماشات دولت‌هاي غربي با رژيم آخوندي پرداخت و در اين رابطه به برچسب‌زني به مقاومت ايران  اشاره كرد. وي گفت: اگر بزرگ‌ترين مانع در مقابل رژيم آخوندي را اين‌چنين محاصره نمي‌كردند، آيا ما امروز در خاورميانه داعش داشتيم؟.... آيا موضوع اعراب و اسراييل به وضعيت امروزي مي‌كشيد؟... اگر ما معتقديم كه ريشة تمام مفاسد بنيادگرايي از تهران است، مبالغه نمي‌كنيم... اين مربوط به دو، سه سال اخير نيست، بلكه 4 دهه است كه صداي حقيقي يك اسلام دموكراتيك، دارد زير چكمه‌ها له مي‌شود».
استاد جلال گنجه اي در سخنان خود هم‌چنين از فعاليت‌هاي كميتة مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان تقدير كرد.
شيخ زاهو مسكين مدير مدرسه رئوسيت طي سخنراني خود گفت: «اشرفي‌ها، قدس و فلسطين فراموش مي‌شوند و حكومت‌هاي نامشروعي مثل رژيم‌هاي سوريه و ايران را به‌رسميت مي‌شناسند....
ما بايد از ليبرتي دفاع كنيم، بايد از زنان مسلمان در ايران دفاع كنيم... حديثي هست كه ما آن‌را در مسجد تكرار مي‌كنيم؛ اين حديث مي‌گويد: ما مسلمان نخواهيم بود، مگر اين‌كه درد و رنج برادران و خواهران خود را در هر جا كه باشند، احساس كنيم.... پس درد اشرفي‌ها به ما نشان مي‌دهد كه ما به قدر كافي مسئوليتمان را انجام نداده‌ايم. از خدا براي آنها آرزوي پايداري مي‌كنيم. خدا همواره به مبارزان صبر عطا مي‌كند. ولي ضروري است كه ما براي كمك به آنها تلاش كنيم. اگر تلاشي نكنيم، در ايمانمان به اسلام خللي وجود دارد اين يك وظيفه است. وقتي براي آنها تلاش مي‌كنيم، خودمان نيز ارزش مي‌يابيم و به زندگي خود هدف و معنا مي‌بخشيم. اگر كاري نكنيم، به مبارزة خود معني نداده‌ايم».
شيخ زاهو مسكين دربارة ضرورت افزايش فعاليت‌ها براي لغو محاصرة ظالمانة ليبرتي، تصريح كرد: «ما بايد در سازمان ملل به موضوع محاصرة ليبرتي بپردازيم و وضعيت ليبرتي و خساراتي را كه سازمان ملل وارد كرد توضيح بدهيم. بايد با نامه‌نگاري توجه دبيركل ملل متحد را جلب بكنيم تا سازمان ملل موضع خود را دربارة اين مشكل مورد تجديد نظر قرار بدهد».
دكتر صالح رجوي: عامل اصلي و ميعادگاه بنيادگرايي و افراط‌گرايي اسلامي و بهره‌برداري جنايتكارانه از اسلام رژيم آخوندها است. يك حكومت استبدادي كه طي 35 سال گذشته هزاران تن را به‌دليل مخالفت با طرز فكر آخوندها دستگير، شكنجه و اعدام كرده است.
«راه حل (اين مشكل) مقاومت ايران و مجاهدين خلقند كه از ديرباز به ماهيت اين رژيم آگاه بوده‌اند و از همان ابتدا دو هدف را براي خود مقرر كرده‌اند؛ دو مبارزه كه به‌طور موازي به‌پيش برده شد: از يك طرف سرنگوني رژيم آخوندها براي اعادة حاكميت مردم و برقراري دموكراسي در ايران و از طرف ديگر افشاي سوء استفاده و جنايت تحت نام اسلام؛ و هم‌چنين تبليغ اسلام واقعي و چهرة حقيقي آن. اسلامي مبتني بر صلح و برادري و تفاهم متقابل... اسلامي با برابري زن و مرد، زندگي مسالمت‌آميز همة ملت‌ها و صلح عمومي...
طي 30 سال گذشته مقاومت ايران و به‌طور خاص پيشتازان اين مقاومت در اشرف و ليبرتي به‌رغم همة مشكلات و زندگي در آتش و دود توانست به اصول اسلامي و دموكراتيك خود پايبند بماند. از اين‌رو راه حل ساده است: از يك طرف بايد همة مسلمانان حقيقي دست در دست هم بدهند و در تلاش‌هاي خود براي افشاي اسلام كاذب آخوندها و عاملان آن متحد بشوند و از طرف ديگر چهرة واقعي اسلام، اسلام بردباري و برادري را نشان بدهند. ما بايد قدرت‌هاي بزرگ و آنهايي را كه به امنيت بين‌المللي علاقه‌مند هستند بر آن داريم تا حقوق كساني را كه خواهان زندگي در آزادي هستند به‌رسميت بشناسند و از آرمان دموكراتيك مردم ايران و مقاومت عادلانه و مشروع آن حمايت كنند؛ مقاومتي كه شوراي ملي مقاومت ايران تحت رياست‌جمهوري خانم رجوي تبلور آن است».
حميدا مايگا، رئيس فدراسيون مسلمانان و مدير مسجد سرژي طي سخنان كوتاهي ضمن تقدير از مبارزة مقاومت ايران عليه افراط‌گرايي اسلامي، بر اهميت فعاليت‌هاي اعضاي كميتة مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان تأكيد كرد.
سخنران بعدي اين كنفرانس سعيد المحيدين، مدير مسجد پونتواز تأكيد كرد كه آن‌چه در ايران، عراق و سوريه روي مي‌دهد، باورنكردني است و بايد آن‌را منعكس كنيم... ما بايد براي مسلمانان در فرانسه نسبت به وضعيت مجاهدين اطلاع‌رساني كنيم.
محمد عزيزي روشنفكر مسلمان مراكشي اظهار داشت، مي‌دانيم كه در دنيايي پيچيده و دشوار زندگي مي‌كنيم. انواع خشونت، بنيادگرايي و افراط‌گرايي اسلامي در جهان جريان دارد؛ اما واقعيت اين است كه همة ما بايد به اين چالش پاسخ بدهيم.
محمد عزيزي در ادامة سخنان خود گفت: خانم رجوي، ما از شما حمايت مي‌كنيم؛ ولي بايد اين پيام منعكس شود تا جوانان و جامعة مسلمان نسبت به اين موضوعات حساس شوند و از اوضاع ايران مطلع گردند. خانم رجوي و همة مبارزين مجاهدين خلق مبارزه‌ي خستگي‌ناپذيري را عليه آخوندهاي تباهي به‌پيش مي‌برند.... آخوندهاي حاكم بر ايران هم در عراق و هم در سوريه، نقش بسيار مخربي ايفا كرده‌اند... همة ما نسبت به نقش مخرب و خطرناك اين رژيم آگاهيم.  

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر