۱۴۰۲ آذر ۱۲, یکشنبه

خامنه‌ای؛ جنگ‌افروزی و لاف پیروزی برای مهار اوضاع بحرانی

 خامنه‌ای؛ جنگ‌افروزی و لاف پیروزی برای مهار اوضاع بحرانی

سخن روز
سخن روز

خامنه‌ای روز چهارشنبه ۸آذر طی سخنانی برای سرکردگان و مزدوران بسیجی رژیم، تلاش کرد با لاف و گزاف و با پیروز جلوه دادن خود در جنگ‌افروزی، به‌نیروهایش روحیه بدهد

او گفت: «طوفان الاقصی خاموش شدنی نیست؛ بدانند که این وضع هم ادامه پیدا نخواهد کرد». جمله‌یی که در عین تأیید نقش رژیم در جنگ فاجعه‌بار غزه و لحن تهدیدآمیزش، بیانگر آن است که وضع موجود مطلوب او نیست.

ولی‌فقیه ارتجاع در ادامهٔ رجزخوانی‌های خود، با بیان این که: «جغرافیای سیاسی منطقه در حال دگرگونی اساسی هست» مدعی شد که این تغییر «نه به‌نفع آمریکا» و لابد به‌نفع اوست! وی در ادامه افزود: «حادثه طوفان الاقصی یک حادثه تاریخ‌ساز بود، توانست جدول سیاست‌های آمریکا در این منطقه را بهم بریزد، ان‌شاءالله ادامه پیدا بکند».

صرف‌نظر از ضد و نقیض‌گویی خامنه‌ای که برای مخاطبانش روشن نمی‌کند که بالاخره این وضع نامطلوب است و «ادامه پیدا نخواهد کرد» یا «ان‌شاءالله ادامه پیدا بکند!». نکتهٔ حائز اهمیت منشأ این ضدونقیض‌گویی است که نتیجهٔ سردرگمی او در قبال شرایط منطقه و تحولات جنگ در غزه است.

نکتهٔ دیگر شقاوت بهت‌آور ضحاک زمان است که به‌صراحت آرزو می‌کند وضعیت فاجعه‌بار غزه با دههاهزار قربانی و نزدیک دو میلیون آواره و یک شهر ویران و دریایی از داغ و مصیبت، «انشاالله ادامه پیدا کند!».

خلیفهٔ ارتجاع سپس در نقش قیم منطقه و فلسطین، از «حل مسألهٔ فلسطین» دم زد و بار دیگر علم «همه‌پرسی» برای «همه سرزمین» به‌منظور زدن زیرآب راه‌حل دو کشوری را بلند کرد و به‌این ترتیب علناً رو در روی مواضع دولت فلسطین و اجماع جهانی و کنفرانس اسلامی قرار گرفت و انزوای رژیمش را بیش‌از‌پیش به‌معرض نمایش گذاشت.

خامنه‌ای قسمت دیگری از اظهاراتش را به‌بسیج و پروپاگاند برای آن اختصاص داد و با بیان این‌که «بسیج برای حداکثرسازی امکان مقاومت کشور است در مقابل هر خطری، در مقابل هر تهدیدی» هراس خود را از خطر فزایندهٔ قیام و سرنگونی بروز داد و علاوه بر آن با اشاره به «نقش فراملی و فرامرزی بسیج» نشان داد که سرکوب در داخل و تروریسم و جنگ‌افروزی در خارج، دو روی یک سکه‌اند.

اما حرفهای ولی‌فقیه ارتجاع دربارهٔ بسیج، پروپاگاند و لاف‌زنی پوچ است، چرا که این اهرم سرکوب سخت پوک و موریانه خورده است تا آنجا که آخوند علم‌الهدی گماشتهٔ خامنه‌ای و پدرزن رئیسی جلاد در نمایش جمعهٔ این هفتهٔ مشهد (۳آذر) اعتراف کرد: «خیلی‌ها را ما داریم در بسیج ثبت‌نام می‌کنند که برای یک شب هم بسیجی نیستند برای یک لحظه هم بسیجی نیستند».

پیش از او نیز آخوند اژه‌ای سردژخیم قضاییه خامنه‌ای می‌نالید که «بچه‌های حزب‌اللهی به‌جان هم می‌افتند همدیگر را تخریب می‌کنند» و مأیوس از بسیج و نیروهای رژیم که «فرقه فرقه و شقه‌شقه» شده‌اند، می‌گفت: «استمداد می‌طلبم از نیروی انتظامی از وزارت کشور از دستگاه امنیتی و اطلاعاتی مسائلی که پشت‌پرده است کشف بکنند به‌دستگاه قضایی معرفی بکنند» (شبکه‌ٔخبر تلویزیون رژیم ـ ۳۰آبان).

خود خامنه‌ای در خلال لاف‌زنی‌هایش بروز داد که این «فرقه‌فرقه و شقه‌شقه» شدن خاص بسیج نیست، بلکه در بالاترین سطوح نظام هم، ایادی او به‌جان هم افتاده‌اند. او در همین رابطه خطاب به‌مهره‌های رژیم گفت: «در زمین دشمن بازی نکنید از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. کسانی که مبانی شما و ولایت فقیه را قبول دارند برادر شما هستند. توی کشور هی دوقطبی درست می‌کنند طرفدار زید طرفدار عمرو طرفدار فلان فکر»... .

هدف خامنه‌ای از جنگ‌افروزی در غزه، سد بستن در برابر قیام و مهار اوضاع بحرانی در درون رژیم بود. اکنون با ظاهر شدن آثار ناکامی در غزه و منطقه، طبیعی است که سر کلاف بحرانها در درون و بیرون رژیم هم باز شود. ظاهر شدن آثار شکست در تحقق اهداف رژیم از آتش‌افروزی در غزه و هم‌چنین افشای سیاست‌های جنگ‌افروزانه رژیم در منطقه و سوءاستفاده از موضوع فلسطین، به‌طور فزاینده‌یی مورد توجه رسانه‌های خبری و تحلیلگران سیاسی قرار گرفته است. به‌عنوان نمونه روزنامه العرب چاپ لندن طی مقاله‌یی در شماره ۶آذر خود، در این باره می‌نویسد: «جاه‌طلبیهای منطقه‌ای تهران و بحرانهای داخلی، این رژیم را بسوی تجارت با آرمان فلسطین سوق می‌دهد».

العرب می‌افزاید: «اعترافات مقامات ایرانی در مورد انگیزه واقعی ایجاد جنگ در نوار غزه با توجه به‌میزان فرصت‌طلبی حاکمان تهران و عدم تردید آنها در قربانی کردن مردم منطقه برای حفظ مواضع قدرت خود، جنجال گسترده‌یی را برانگیخته است».

العرب در پایان با اشاره به‌مخالفت رژیم با «راه‌حل دو کشوری» نتیجه‌گیری می‌کند: «دشوار است که رژیم تهران راه‌حل بحرانهای منطقه‌یی را جدا از منافع و محاسبات خود بپذیرد و به‌مخالفت خود برای تشکیل یک کشور فلسطین، بر اساس ابتکار راه‌حل دو کشوری ادامه خواهد داد، چرا که جاه‌طلبیهای خارجی و بحرانهای داخلی، آن را ملزم به‌ادامه تجارت در موضوع فلسطین می‌کند».

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر