۱۴۰۲ آبان ۲۵, پنجشنبه

کشاورزان اصفهان در اعتراض به مشکلات مربوط به تخصیص حقابه و بی‌توجهی مسئولان کفن‌پوش شدند و بار دیگر در روز پنجشنبه ۲۵ آبان راهپیمایی کردند.

 کشاورزان اصفهان در اعتراض به مشکلات مربوط به تخصیص حقابه و بی‌توجهی مسئولان کفن‌پوش شدند و بار دیگر در روز پنجشنبه ۲۵ آبان راهپیمایی کردند.

کشاورزان کفن پوش اصفهان دنبال حقآبه 

بر اساس ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، کشاورزان معترض با سردادن شعار «مرگ بر این دولت مردم فریب» به انتقاد از سیاست‌های دولت پرداختند.

بر روی برخی از کفن‌های کشاورزان معترض، انتقادهایی علیه «بی‌توجهی مسئولان اصفهان» و درخواست توقف پروژه آب‌رسانی بن-بروجن مطرح شده است.

طرح انتقال آب از حوضه زاینده‌رود به حوضه کارون، موسوم به طرح بن-بروجن، با «هدف تامین آب شرب و صنعت به استان چهار محال و بختیاری» که از سال ۱۳۹۳ آغاز شده، قرار است توسط ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، افتتاح شود.

این طرح با انتقادهای گسترده‌ای مواجه شده است و منتقدان تاکید می‌کنند که تا زمان تعیین تکلیف حقابه‌ها و جبران تخصیص‌های اضافی، هیچ برداشت جدیدی در حوضه زاینده‌رود نباید انجام شود.

راهپیمایی و کفن‌پوش شدن کشاورزان اصفهانی در اعتراض به مشکلات آبی - پنجشنبه ۲۵ آبان
 
  • Auto
  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p
  • 1080p

No media source currently available

0:000:590:00
 

کشاورزان استان اصفهان در سال‌های گذشته بارها در اعتراض به مشکلات تامین حقابه‌ از زاینده رود برای کشت پاییزه و احیای دائمی و جاری سازی این رودخانه تظاهرات کرده‌اند. این اعتراضات در برخی موارد با برخورد نیروهای حکومتی مواجه شده است.

اعتراضات مستمر کشاورزان در برخی مواقع نیز از حمایت اقشار مختلف مردم اصفهان برخوردار شده است. از جمله هزاران تن روز ۲۸ آبان سال ۱۴۰۰ به کشاورزان معترض به کمبود آب، مدیریت آبرسانی و عدم تخصیص حق‌آبه، پیوستند و در بستر خشک زاینده‌رود تجمع کردند.

سرپرست حوضه آب‌ریز رودخانه زاینده‌رود اخیرا با اشاره به «۲۰ سال کار بر زمین‌مانده» درباره مشکلات این رودخانه، منابع آبی فعلی را «محدود» و الگوی کشت منطقه را «به‌هم ریخته» توصیف کرده بود.

علیرضا الماسوندی روز چهارم تیر سال جاری با اذعان به عدم تعادل در توزیع آب گفته بود «در حوضه آبریز زاینده رود در بالادست تامین ۱۰۰ درصد و در پایین دست ۲۰ درصد داریم.»

پیش از این، یک عضو اتحادیه صنفی کشاورزان اصفهان هم «بی‌تدبیری» مسئولان در توزیع آب را مانع کشت و کسب درآمد کشاورزان خوانده و درباره عواقبی همچون افزایش بیکاری و مهاجرت هشدار داده‌ بود.

محسن میر میران در بهمن سال گذشته در گفتگو با خبرگزاری ایلنا تاکید کرده بود که نابودی اراضی کشاورزی به تخریب محیط زیست و گسترش کویر منجر خواهد شد.

بی بی سی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر