روزبه پارسی، یک عامل نفوذی رژیم، با پوشش کارشناس
روزبه پارسی برادر تریتا پارسی صحنه گردان سابق نایاک و از عوامل رژیم در خارج کشور است که تحت پوش پژوهشگر تاریخ و قوم شناس در اروپا برای دیکتاتوری دینی فعالیت میکند. در گزارشی که در ۴ مهر ۱۴۰۲ توسط سایت سمافور منتشر شد به بررسی کمیت بزرگی از مکاتبات و ایمیل های درونی فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران میپردازد. این گزارش برای اولین بار یک عملیات نفوذ دیکتاتوری آخوندی را برملا میکندکه در برگیرنده ایمیلهای رد و بدل شده بین ماموران نفوذی افشا شده از جمله روزبه پارسی و برادرش تریتا پارسی با وزارت خارجه رژیم است. وزارتخانه ای که ظریف، وزیر خارجه پیشین آخوندها آنرا یکی از امنیتی ترین وزارتخانه ها معرفی میکند.
ایمیلها و نامهنگاریهای فاش شدهٔ روزبه پارسی و سایر مأموران نفوذی با مقامات حکومت آخوندی توسط سمافور، شامل اخذ اجازه برای شرکت در یک جلسهٔ استماع کنگره یا انتشار مقالات در دفاع از برنامهٔ اتمی آخوندها است. این اسناد که فقط شمار معدودی از آنها علنی شده، دربارة پیشبرد پروژهای تحت عنوان «طرح کارشناسان ایران» توسط دیپلماسی امنیتی رژیم است. مصطفی زهرانی عضو سابق سپاه خامنهای و مدیرکل دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزرات خارجهٔ رژیم و مشاور محمدجواد ظریف، نقش رابط را بین اعضای شبکة نفوذ و ظریف ایفا میکرده است.
ارتباطات روزبه پارسی از طریق برادرش تریتا پارسی با مزدوران و ماموران وزارت اطلاعات مانند مسعود خدابنده و سعید بهبهانی در خارج کشور جایی برای حاشای ارتباطات امنیتی آنان باقی نمیگذارد. در مرداد ۸۷ تریتا پارسی بعنوان رئیس نایاک مزدوران شناخته شده مسعود خدابنده و همسرش آن سینگلتون را به آمریکا دعوت کرد تا با شرکت آنها در جلسه ای در کنگره آمریکا علیه مجاهدین به لجن پراکنی و شیطان سازی بپردازد. اما مقامات آمریکا بدلیل ارتباطات فعال این مزدوران با وزارت اطلاعات آخوندی از ورودشان به خاک آمریکا جلوگیری کردند.
روزبه پارسی و برادرش تریتا پارسی ماموریت شان لابی گری برای رژیم از طریق تاثیرگذاری بر سیاست دولت ها در اروپا و آمریکاست. در آوریل ۲۰۱۱ روزبه پارسی در یک گزارش که در «موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه ی اروپا» تهیه کرده مینویسد: «با انتخابات ۱۱۲مین کنگره [امریکا]… می توان انتظار داشت که در آن پیشنهاداتی برای تقویت بیشتر تحریم ها [علیه رژیم ایران] و حذف سازمان مجاهدین خلق از لیست تروریستی وزارت امور خارجه، موضوعات بسیار برجسته ای برای ارائه باشند. در اینجا باید تاکید کرد که مجاهدین خلق یک طرف گفتگوی قابل دوام، پاسخگو و مشروع نیست. این گروه از خشونت حمایت می کند و سابقه مشکوکی از درک و حمایت از دموکراسی و احترام به حقوق بشر دارد.»
سایت اسکوپ ورلد در تاریخ ۱۰آوریل ۲۰۱۲در مقاله ای با عنوان «سفارت رژیم ایران در درون پارلمان اروپا» نوشت:
«یکی دیگر از میهمانان غیرقابل انتظار در جلسه هیئت [رسمی رابطه پارلمان اروپا با آخوندها] در هفته گذشته، روزبه پارسی، برادر تریتا پارسی، یکی از حامیان معروف روابط حسنه با جمهوری اسلامی و رهبری گروه اصلی لابی تهران در واشنگتن به نام NIAC بود… روزبه نیز مانند برادرش که در جلسات NIAC در آمریکا شرکت میکند، ارتباط نزدیکی با سفارت ایران در پاریس دارد و در محافل سیاستگذاری اتحادیه اروپا در قبال ایران به شغلی تأثیرگذار دست یافته است. از ژوئن ۲۰۰۹، او پژوهشگر مؤسسهی مطالعات امنیتی اتحادیهی اروپا مستقر در پاریس است. او از افزایش تجارت و تعامل با [رژیم] ایران… و در عین حال منصرف کردن حمایت [اروپائیان] از مخالفان واقعی [آخوندها] حمایت میکند.»
در ژوئن ۲۰۱۶، روزبه پارسی همراه با دینا اسفندیاری، عضو دیگر شبکه نفوذ دیپلماسی امنیتی آخوندها در مجامع غربی با تهیه گزارشی کشورهای اروپایی رو تشویق به ایجاد رابطه اقتصادی فعال و سرمایه گذاری در حاکمیت آخوندی می کنند.
مرکز پروژهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه متعلق به دستگاه اطلاعاتی رژیم آخوندی در ۳۰ دی ۹۱ اعلان کرد: «روز پنج شنبه ۲۸دی ماه ۱۳۹۱دکتر روزبه پارسی پژوهشگر ارشد موسسه مطالعات امنیتی اتحادیه اروپا… در پروژهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه [در ایران]… سخنرانی کرد… در ابتدا دکتر کیهان برزگر… به معرفی دکتر پارسی و سابقه کاری و پژوهشی وی پرداخت و اظهار داشت که پژوهش ها و تحلیل های آقای پارسی در زمینه مسائل منطقه ای و استراتژیک ایران در منطقه نقش مهمی در فهم واقعیت های سیاسی-امنیتی منطقه در کشورهای اروپایی داشته است.»
در روز ۱۸مهر ۱۴۰۱، یعنی کمتر از یکماه پس از کشته شدن مهسا امینی بدست جلادان آخوندی در تهران، روزبه و تریتا پارسی تلاش کردند که یک جلسه گفتگو در سوئد برگزار کنند. اما این جلسه به دلیل مخالفت افکار عمومی لغو شد. در آن روزها که در بحبوحه قیام بوده و شرایط داخل بشدت ملتهب بود و در اروپا تظاهرات های گسترده علیه رژیم برگزار میشد افکار عمومی با القابی مثل «خائن» و «عامل رژیم» از روزبه پارسی و تریتا پارسی اسم میبردند.
برای کسب اطلاعات بیشتر توجه تان را به برنامه پرونده در همین مورد جلب میکنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر