۱۳۹۴ خرداد ۷, پنجشنبه

اپوزیسیون ایران: پیونگ یانگ و رژیم تهران در زمینه سلاحهای هسته‌یی همکاری می‌کنند

خبرگزاری فرانسه 28 می 2015
فرانسه – پاریس

اپوزیسیون در تبعید ایران روز پنجشنبه اعلام کرد رژیم ایران «همکاری گسترده‌ای» با کره شمالی در زمینه سلاحهای هسته‌ای دارد. این اپوزیسیون اطمینان می‌دهد که رژیم ایران قصدی برای دست برداشتن از تلاش برای به‌دست آوردن سلاح اتمی ندارد.
شورای ملی مقاومت ایران بر اساس گزارشی که تکیه بر منابع مختلف در داخل رژیم ایران دارد اطمینان می‌دهد: «رژیم ایران به‌کار با کره شمالی در رابطه با کلاهکهای هسته‌ای و موشکهای بالستیک ادامه می‌دهد».

بر اساس این گزارش هیأتی از متخصصان اتمی کره شمالی به مدت یک هفته در اواخر آوریل در سایتی متعلق به وزارت دفاع در تهران اقامت داشتند. این ”سومین هیأت هسته‌ای و موشکی کره شمالی بود که در سال 2015 به ایران سفر کرده است ”. از سوی دیگر رژیم تهران همچنین به‌طور مرتب متخصصان هسته‌ای خود را به پیونگ یانگ می‌فرستد.

به گفته اپوزیسیون در تبعید که اظهار می‌دارد که دو سال در این زمینه تحقیق کرده است: محسن فخری‌زاده ”عنصر کلیدی جنبه نظامی برنامه هسته‌ای ایران ”در 12آوریل 2013 در سومین آزمایش هسته‌ای هدایت شده از سوی رژیم کره شمالی حضور داشت .

شورای ملی مقاومت اعلام کرد: این مبادلات ”به‌روشنی نشان می‌دهد که رژیم آخوندی هیچ قصدی برای دست برداشتن از مقاصدش برای به‌دست آوردن سلاح استراتژیک که در قلب برنامه هسته‌ای‌اش است ندارد ”.

گفتگوهای بین‌المللی برای یافتن یک راه‌حل تاریخی قبل از پایان ژوئن بر سر برنامه هسته‌ای رژیم ایران که از سال 2000 در مرکز تنشها است، در جریان است. جامعه بین‌المللی ظن آن دارد که رژیم ایران هنوز به جستجو و تحقیق برای کسب سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهد.

خامنه‌ای، همان میخ و همان نعل

خامنه‌ای، همان میخ و همان نعل

در حالی که دور دیگری از مذاکرات هسته‌یی بین تیم مذاکره‌کننده رژیم و هئیتهای مذاکره‌کننده کشورهای1+5 در وین در جریان است و ضرب‌الاجل توافق نهایی نیز نزدیک است. خامنه‌ای در دیدار با نمایندگان مجلس رژیم 6خرداد 93 با بیان چند جمله مختصر و کوتاه در مورد مذاکرات اتمی گفت: ”آخرین مطلب هم این است که در مورد مسایل هسته‌یی مواضع همان چیزهایی است که ما علناً اظهار کرده‌ایم. همان چیزی که گفتیم، البته بعضی چیزها هست که انسان اینها را در علن اظهار نمی‌کند به‌طور خصوصی اظهار می‌کند، این هست، مواردی از این قبیل هست “. 
ولی‌فقیه ارتجاع با بیان این جملات در واقع سیاست به نعل و به میخ زدن در مورد مذاکرات هسته‌یی را بار دیگر تکرار کرد. 
از زمانی که مذاکرات رژیم با کشورهای 1+5 در پاییز سال 92 شروع شد، خامنه‌ای همواره در سخنانی دو پهلو ضمن حمایت از مذاکرات، شرط و شروطها، و اما و اگرهایی هم قابل می‌شد به‌نحوی که هر یک از باندهای درونی رژیم از سخنرانیها و حرفهای دوپهلوی او در مورد بحران زهرخوران اتمی، استفاده خود را کرده و هیزم لازم را برای جنگ و جدال باندی تهیه می‌کنند. 
خامنه‌ای در آخرین سخنرانیهایش در مورد مذاکرات، در عین‌حال که از مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده حمایت می‌کرد، مرزسرخهایی هم ترسیم کرد که در اساس با روح مذاکرات و توافق نهایی در تضاد بود، و به فرض این‌که اگر قرار باشد تیم مذاکره هسته‌یی رژیم به این مرز سرخها پایبند باشد، اساساً هیچ توافقی صورت نمی‌گیرد، و این را خامنه‌ای قبل از هر کسی خوب می‌داند. با این وجود هنوز که هنوز است خامنه‌ای با حرفهای دو پهلو از مذاکره حمایت می‌کند، اما توان این را ندارد که یک تصمیم قاطع بگیرد. 
تلاش خامنه‌ای این است که با این سخنان دوپهلو، متناقض و یکی به میخ زدن و یکی به نعل زدن تعادل درونی رژیمش را در جریان جنگ باندها حفظ کند، اما واضح است که هر چه زمان می‌گذرد و هر چه ضرب‌الاجل توافق نهایی نزدیک می‌شود، بن‌بست لاعلاجی که رژیم در تله اتمی با آن روبه‌روست بیش از پیش برجسته می‌شود. 
خامنه‌ای در دیدارش با نمایندگان مجلس رژیم وقتی می‌گوید: ”در مورد مسایل هسته‌یی همان چیزهایی است که ما علنا اظهار کرده‌ایم“ معنایش این است که هنوز ولی‌فقیه ارتجاع این توان و قدرت را ندارد که مسأله را یک سویه کند، یعنی یا میز مذاکرات را به هم بزند آن‌چنان که مورد نظر دلواپسان باندش است، یا شعار را کنار بگذارد و یک سویه به نفع باند رفسنجانی- روحانی و در حمایت کامل از دولت روحانی و تیم مذاکره‌کننده تصمیم به خوردن جام زهر بگیرد و کار را یکسره کند. آن‌چنان که خمینی در جریان جنگ ایران و عراق وقتی که طلسم جنگ‌طلبی‌اش شکست، قاطعانه به سود پایان دادن به جنگ، جام زهر را سرکشید به قول خودش ”آبرویش“ را نزد نیروهای وارفته و از جنگ خسته شده نظام معامله کرد. 
خامنه‌ای در سخنرانی‌اش با نمایندگان مجلس به جای این‌که خط آشکار و صریحی را در مورد آینده مذاکرات و توافق نهایی مشخص کند، با بیان این جملات که ”خوب مسأله هسته‌ای به‌صورت یک گره درآمده “صراحتا به بن‌بست نظام و در گل ماندگی خودش در زمینه تصمیم‌گیری نهایی اشاره می‌کند. 
ولی فقیه نظام در سخنانش تنها امتیازی که به تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی می‌دهد این است که: ”ما معتقدیم که خوب برادران ما مشغول کارند، مشغول تلاشند، واقعاً عرق می‌ریزند“. 
واقعیت این است که معنای عدم توان خامنه‌ای برای تصمیم‌گیری قاطع و تعیین‌تکلیف نهایی پرونده مذاکرات اتمی، بن‌بست تمام‌عیار رژیم ولایت‌فقیه در تله مرگبار اتمی است که با نزدیک شدن ضرب‌الاجل همان‌طور که گفته شد بیش از پیش برجسته می‌شود.

روسیه برای تحویل اس300به ایران شرط گذاشت


روسیه برای تحویل اس300به ایران شرط گذاشت
دبى – العربيه.نت فارسى
«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز چهارشنبه 27 مه 2015، گفت زمان تحویل سامانه دفاعی اس-300 به ایران، به حل مسئله شکایت تهران از مسکو بستگی دارد.

ریابکوف که با شبکه خبری «روسیا 24» صحبت می‌کرد، گفت: «در حال کار مجدد برای روی قرارداد هستیم. این قرارداد سال 2007 بسته شده است. از آن زمان، تحولات زیادی رخ داده و مسئله بسیار پیچیده و سیاسی شده است.»

به گزارش خبرگزاری فارس، دیپلمات ارشد روسیه با اشاره به شکایت ایران از مسکو به واسطه خودداری از تحویل سامانه‌ها، گفت: «آن مسئله باید به نحوی حل شود. اگر از من بپرسید که مرحله اجرایی توافق چه زمان خواهد بود، می‌توانم به شما بگویم به محض آنکه این موضوعات حل شد.»

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه ماه گذشته با صدور حکمی، ممنوعیت خودخوانده تحویل این سامانه دفاعی به ایران را لغو کرد.

اس-300 سامانه موشکی سطح‌ به‌ هوای دوربرد و خودکششی با قابلیت استفاده در تمامی ارتفاع‌هاست که در ابتدا برای رهگیری هواپیماها و موشک‌های کروز ساخته شده و بعدها توانایی رهگیری موشک‌های بالیستیک نیز به آن افزوده شد.
روسیه به موجب قراردادی که در سال 2007 با ایران امضا کرد باید دست‌کم پنج سامانه دفاع هوایی اس ـ 300 را به ایران تحویل می‌داد. مسکو در سال 2010 با این بهانه که فروش این سامانه به ایران خلاف قطعنامه چهارم شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران است از تحویل آن به تهران امتناع کرده بود.
وزارت دفاع ایران به دنبال فسخ قرارداد تحویل 5 سامانه موشکی «اس-300» به این کشور از سوی دولت روسیه به ارزش حدود 800 میلیون دلار، از طرف روسی به دادگاه بین المللی ژنو شکایت کرده و خواستار دریافت غرامتی معادل 4 میلیارد دلار شده بود.

افشاگري مقاومت ايران: محسن فخري زاده با نام مستعار محسني در آزمايش اتمي در كره



ادامه همكاري گسترده رژيم ملايان با كره شمالي در زمينه تسليحات هسته اي، كلاهك هسته اي و موشك بالستيك 
بنا بر اطلاعات موثق و با جزييات بدست آمده از داخل رژيم ملايان، تبادلات گسترده رژيم تهران با حكومت كره شمالي در زمينه سلاح هسته اي و كلاهك هسته اي از جمله اعزام هيئتهاي متخصص تا اواخر آوريل 2015 در جريان بوده است.
بنا بر همين گزارشات هنگام آخرين تست هسته اي كره شمالي، متخصصين تسليحات هسته اي رژيم ايران بعنوان ناظر در آنجا حضور داشتند.
اين اطلاعات مشخصا در دو سال و نيم گذشته توسط شبكه سازمان مجاهدين خلق ايران از دهها گزارش منابع مختلف در داخل رژيم ملايان بطور خاص از درون سپاه پاسداران، وزارت دفاع، سازمان پژوهشهاي نوين دفاعي (سپند- ارگان كار روي پروژه تسليحاتي كردن اتمي - ستاد بمب سازي اتمي)،  و سازمان هوا و فضا گردآوري شده اند.
آخرين گزارشات حول اين موضوع در هفته آخر ماه آوريل جمع آوري گرديد و در ماه مه، پروسه آخرين مرورها و چكها  صورت گرفته اند.
حضور هيئت هسته اي كره شمالي در ايران در ماه آوريل 2015
بنا بر اين گزارشات، آخرين هيئت اتمي كره شمالي شامل 7 متخصص در هفته آخر ماه آوريل بمدت يكهفته در ايران بوده است و سپس به كره شمالي بازگشته است.
بنا بر اطلاعات مشخص، اين سومين هيئت هسته اي و موشكي كره شمالي بود كه در سال 2015 به ايران تردد كردند.
اين متخصصين شامل كارشناسان هسته اي، متخصصين كلاهك هسته اي و سيستم هدايت موشك و بعضا متخصصين ساير بخشهاي موشكهاي بالستيك مي باشند. علاوه بر كارشناسان هسته اي، متخصصين كره اي بطورر خاص در زمينه ايروديناميك،  بدنه كلاهك هسته اي و همچنين وجوه الكترونيك كلاهك به رژيم ملايان كمك كرده و مشاورت ميدهند. ( بخش دوم اين عبارت از متن كنفرانس 20 فوريه 2008 استخراج شده است.) 
بنا بر همين اطلاعات، هيئت بعدي يك گروه 9 نفره از متخصصين خواهند بود كه قرار است در ماه ژوئن وارد ايران شوند.
ورود و خروج مخفيانه متخصصين كره شمالي به ايران- افشاي محل استقرار متخصصين كره اي در تهران
بواسطه حساسيتهاي فوق العاده امنيتي، هيئتهاي هسته اي و موشكي كره شمالي بطور كاملا مخفيانه وارد ايران شده و خارج ميشوند.
هيئتهاي هسته اي- موشكي كه امسال از  كره شمالي به تهران آمده اند، در مهمانسراي مخصوص سازمان صنايع هوا-فضا  در نزديك سايت همت در منطقه خجير .واقع در جنوب شرقي تهران مستقر بودند. 
سازمان صنايع هوا-فضايك محل مخصوص حفاظت شده براي استقرار متخصصين نظامي خارجي اختصاص داده است. اين محل درمنطقه حكيميه واقع در شرق تهران در «مجمتع امام خميني»  ملقب به 2000 واحدي واقع شده است. مجمتع امام خميني در كنترل وزارت دفاع قرار داشته و مربوط به پرسنل وزارت دفاع است.(عكس هوايي اين مجمتع و مجمتع صنايع همت ضميمه است).
اين مهمانسرا در بلوك 1 كوي ياس5 مجمتع ساختماني امام خميني قرار دارد، كه يك ساختمان 8 طبقه ميباشد. اين محل در منطقه انتهايي مجمتع خميني واقع شده و با فنس از بقيه ساختمانها جدا شده و استتار ميباشد.
آدرس دقيق اين محل عبارت است از:  انتهاي اتوبان بابايي به سمت شرق، بعد از تالار مرواريد در مجتمع خميني.
اين مجموعه درمجاورت كارخانجات صنايع همت واقع شده و متخصصين كره شمالي از مسير مخصوص از مهمانسرا به سايت همت وارد شده و به مجموعه صنايع موشكي همت و باكري در جنوب جاده دماوند در منطقه خجير ميروند. آنها با ماشينهاي ون با شيشه هاي دودي و پرده جابجا ميشوند. اين مهمانسرا در كنترل مامورين حفاظت اطلاعات وزارت دفاع قرار دارد و شرايط امنيتي ويژه اي درآن برقرار است.
 مقاومت ايران در   فوريه سال 2008 از فعاليت در منطقه خجير براي ساخت كلاهك هسته اي پرده برداشته بود.
نكته قابل توجه اين است كه آژانس انرژي اتميدر  گزارش مه 2008  خود در مباحث مربوط به پروژه كلاهك هسته اي ايران، (Missile Re-entry Vehicle)  به يك مدرك مورخ 3 مارس 2003 از جانب محسن فخري زاده، به مديريت گروه صنايع شهيد همت كه به طرح «آماد» اشاره كرده و خواستار انتقال سريع اطلاعات در مورد پروژه «111» ميشود اشاره كرده است.
محسن فخري زاده، يك سرتيپ پاسدار و نفر كليدي وجوه نظامي برنامه هسته اي ايران است. آژانس سالها است كه خواستار مصاحبه با او مي باشد. «آماد»، ارگان طراحي و نظارت بر توليد سلاح هسته اي در دهه 1990 و سالهاي اول 2000،  در طي ساليان به «سپند» تكامل يافت. محسن فخري زاده در آن زمان مسئول «آماد» بود و اكنون مسئول «سپند» است.
وزارت امور خارجه آمريكا در تاريخ  29 اوت 2014  «سپند» را بواسطه دخالت در امر توليد سلاحهاي كشتار جمعي و هسته اي در ليست تحريمهاي خود قرار داد. محسن فخري زاده از سال 2006 طبق قطعنامه در ليست تحريم سازمان ملل قرار دارد.
شركت فخري زاده و متخصصين سازمان سپند در آخرين آزمايش هسته اي كره شمالي
بنا بر اين اطلاعات، هيئتهايي از متخصصين و فرماندهان وزارت دفاع و سپاه پاسداران بويژه در زمينه هسته اي  و موشكي مستمرا به كره شمالي سفر ميكنند.
بنا بر گزارشات مشخص، محسن فخري زاده در هنگام سومين آزمايش انفجار هسته اي كره شمالي در 12 فوريه 2013 در آنجا حضور داشت.
اين خبر اول بار حدود دو سال قبل توسط روزنامه تايمز لندن اعلام گرديد.
مقاومت ايران بعد از بيش از دو سال تحقيقات توانست تدقيق نمايد كه فخري زاده با اسم مستعار دكتر حسن از مسير چين به كره شمالي رفته بود.
او در مدت سفر به پيونگ يانگ،  در هتل كوريو (Hotel Koryo)  مستقر بوده است. اين هتل دومين هتل لوكس شهر پيونگ يانگ محسوب ميشود.
بنا بر اين گزارشات،  دو متخصص هسته اي ديگر از سپند كه فخري زاده را هنگام آزمايش هسته اي كره شمالي همراهي ميكردند. 
منصور چاوشي، سفير رژيم در كره شمالي شخصا به استقبال فخري زاده رفته و ارتباطات فخري زاده با مقامات كره شمالي را دنبال ميكرده است.
محسن فخري زاده مهابادي فقط حدود دو ساعت در سفارت رژيم در كره شمالي بوده و ديگر در حين اين سفر به سفارت تردد ديگري نكرده است. بمنظور مخفي ماندن هويت فخري زاده، در طول سفر او را به اسم دكترمحسني خطاب ميكردند.
كل اين پروژه توسط وزارت دفاع ايران با وزارت دفاع كره شمالي هماهنگ شده و هزينه هاي سفر توسط وزارت دفاع ايران پرداخت گرديد.
 در آنزمان، عليرضا غنيمت پور نفر بعد از سفير، سرهنگ حسن رضا حسيني وابسته نظامي رژيم در كره شمالي( و اصغر باقرپور  مامور رمز در سفارت ايران در پيونگ يانگ بوده اند.
اخيرا وابسته نظامي سفارت رژيم در پيونگ يانگ تغيير كرده و  سرهنگ قنبري وابسته نظامي سفارت شده است.
سفارت رژيم در كره شمالي داراي 4 كارمند محلي نيز هست.

۱۳۹۴ خرداد ۵, سه‌شنبه

ذلیلانه‌ترین اعتراف به آثار مرگبار پروژه ضد‌ملی اتمی

ذلیلانه‌ترین اعتراف به آثار مرگبار پروژه ضد‌ملی اتمی

آخوند حسن روحانی روز سوم خرداد94 در جمع مزدوران و پاسداران رژیم با صراحت تمام به بن‌بست اقتصادی و تنگنای مرگباری که رژیم در آن گیرکرده و آثار خفه‌کننده تحریمها براقتصاد درهم شکسته رژیم، اعتراف کرد.
راه‌حلی که آخوند روحانی برای رهایی از این بن‌بست و خفگی ارائه داد تن‌دادن به توافقات اتمی است.

آخوند روحانی وضعیت اقتصاد کنونی کشور را به جسمی تشبیه کرد که در اثر تحریمها خون در رگهای آن گردش نمی‌کند.
اعتراف به وضیعت وخیم رژیم آخوندی و اقتصاد به بن‌بست رسیده آن، با بیانی که آخوند روحانی به‌کار می‌برد، بی‌سابقه‌ترین اعتراف یک مقام رژیم آخوندی در زمینه اوضاع فلاکت‌بار نظام و اقتصاد درهم شکسته آن است.

روحانی در بخشی از سخنانش چنین گفت: ”الان هم در دنیای اقتصاد هر حرکتی می‌خواهید بکنید، جلوی شما را گرفته‌اند، پول می‌خواهید حواله کنید، نمی‌توانید، پول می‌خواهید بگیرید، نمی‌توانید، چیزی می‌خواهید بخرید، آزاد، نمی‌توانید، چیزی می‌خواهید بفروشید، نمی‌توانید، دنیای اقتصاد ما و سرزمین اقتصاد ما امروز اشغال است ما امروز با ابزار سیاسی و دیپلوماسی می‌خواهیم سرزمین اقتصاد ما که به ناروا تصرف شده و اشغال شده می‌خواهیم آزاد کنیم ما امروز فضای سرزمین فروش نفت ما اشغال شده، سرزمین نفت ما توسط 1+5 یک، توسط شورای امنیت، توسط قدرتها و ابرقدرتها اشغال شده، ما باید خرمشهر نفتمان را آزاد کنیم. ما نمی‌توانیم پولی را بفرستیم، ما نمی‌توانیم پولی را بگیریم، حرکت نداره، مثل یک جسمی است که این خون در این رگ گردش نمی‌کنه اصلاً یک جایی بسته شده، و اگر کمی بگذرد، تبدیل به عفونت می‌شود، تبدیل میشه که این دست را باید قطع کرد (تلویزیون شبکه خبر رژیم 3خرداد 94) 

اعتراف روحانی به وضعیت زار و نزار رژیم آخوندی و آثار فلج کننده تحریمها برکالبد پوسیده نظام آخوندی، مبین این است که از نظر رئیس‌جمهور نظام و باند رفسنجانی- روحانی، تنها راه برای خلاصی از تله مرگبار اتمی و عواقب مخرب آن برجسم مفلوک و بیمار نظام، نوشیدن جام زهر است.

آخوند روحانی در سخنان بالا ضمن اعتراف به فلاکت نظام و بن‌بست اقتصادی آن، با رندی و شیادی خاص آخوندی، تلاش دارد جام زهر را به‌عنوان جام شهد و شکست رژیم در زمینه برنامه هسته‌یی را به‌عنوان پیروزی به خورد نیروهای نظام بدهد.

از این جهت است که رفع تحریمها را با رفع اشغال خرمشهر مقایسه می‌کند و خلاصی از تحریمها و تنگناهای ناشی از پروژه ضد‌ملی اتمی را به‌عنوان یک دست آورد بزرگ برای نیروهای وارفته نظام می‌نمایاند.

واضح است که رسیدن رژیم آخوندی به مرحله‌ای که تحریمها لغو شود و اقتصاد درهم شکسته ازحالت خفگی بیرون بیاید، سهل و آسان نخواهد بود و کشورهای 1+5 بدون دستیابی به ‌درخواستهای مشخص خود حاضر به لغو تحریمها نخواهند شد..

شروط این کشورها کاملاً مشخص است عقب‌نشینی رژیم از دستیابی به بمب اتمی که در این رابطه رژیم باید امتحانات زیادی پس داده و راستی آزمایی شود و با پذیرش پروتکل الحاقی بی‌سابقه‌ترین کنترل‌ها و بازرسیها را بر تمامی مراکز هسته‌یی و نظامی خود بپذیرد. امری که ولی‌فقیه ارتجاع و دلواپسان باند خامنه‌ای به‌شدت از آن واهمه دارند و موضوع اصلی جنگ باندها در این روزها است.

اما سوالی که باید به آن جواب داد این است که تحت چه شرایطی آخوند روحانی ناگزیر شده که اقتصاد کشور را به جسمی بیمار تشبیه می‌کند که دوای درد این بیمار سرکشیدن جام زهر اتمی آن هم با فضاحت‌بارترین شکل ممکن است؟ 

واقعیتی که نظام آخوندی را به این چنین حضیض ذلتی رسانده است، بحرانهای عمیق اجتماعی است که نمودهای آن، اعتراضات روزمره اقشار مختلف جامعه و به‌ویژه اعتراضات سراسری اخیر معلمان، کارگران و سایر اقشار مردم است که جسم بیمار نظام ولایت، تاب تحمل آنها را ندارد.

رژیم ولایت‌فقیه و روحانی از چشم‌انداز و سرنوشتی وحشت دارند که خیزشهای اجتماعی اقشار و جوانان آزاده میهنمان در کنار مقاومت هوشیار مردم ایران، برای آنها رقم می‌زنند و از این بابت است که رئیس‌جمهور ارتجاع در وحشت از این سرنوشت است که روحانی به رفع تحریمها چشم دوخته است.

وزیر خارجه قطر: باید مردم سوریه را از دست رژیم اسد نجات داد

وزیر خارجه قطر: باید مردم سوریهرا از

 دست رژیم اسد نجات داد

خالد بن محمد العطیه وزیر خارجه قطر

خالد العطیه وزیر خارجه قطر اعلام کرد: حملات هوایی در نبرد با بنیادگرایی در عراق کافی نیست و باید با گامهای مشترکی همراه باشد تا جنگ علیه تروریسم کارآمد شود، یکی از این گامها سرعت بخشیدن به گفتگوی ملی در عراق است و همزمان در سوریه نیز باید دنبال راهی باشیم که مردم سوریه را از رژیم دیکتاتوری اسد نجات دهد. العطیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فدریکا موگرینی؛ تأکید کرد: حملات هوایی علیه داعش شکست نخورده است ولی برای پیروزی علیه تروریسم کافی نیست.

حمایت مجدد فرانسوا اولاند از اپوزیسیون دموکراتیک سوریه

حمایت مجدد فرانسوا اولاند از اپوزیسیون دموکراتیک سوریه

فرانسوا اولاند رئیس‌جمهور فرانسه درباره وضعیت سوریه، گفت: «فرانسه به اقدامات خود هم برای حمایت از اپوزیسیون دموکراتیک و میانه‌رو سوریه و هم‌ برای یافتن یک راه‌حل سیاسی ادامه خواهد داد. ما بار دیگر به آماده‌سازی یک (کنفرانس) جدید در ژنو فرا می‌خوانیم... در حالی که رژیم (سوریه) به‌وضوح تضعیف شده و در حالی که بشار اسد نمی‌تواند آینده سوریه باشد، باید سوریه‌یی جدید بنا شود که بتواند به این رژیم و به بشار اسد پایان بدهد، اما به‌خصوص (قادر باشد) به تروریستها نیز پایان بخشد... ما باید دست به هر کاری بزنیم تا طی هفته‌های آینده یک راه‌حل سیاسی وجود داشته باشد.»...

جلسه استماع در کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا و ضرورت سرنگونی رژیم اسد

جلسه استماع در کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا و

 ضرورت سرنگونی رژیم اسد

سايت سازمان مجاهدين خلق ايران
کمیته قوای مسلح در سنای آمریکا در روز دوم خرداد یک جلسه استماع برگزار کرد که در آن علاوه بر جان مک‌کین رئیس کمیته، لیندزی گراهام، تدکروز و دو سناتور دیگر که یکی از آنها دموکرات و دیگری مستقل بود، شرکت داشتند. در این جلسه استماع بر ضرورت سرنگونی رژیم بشار اسد با کمک کشورهای عربی و نیز خلع‌ید از رژیم آخوندی در سوریه و عراق تأکید شد.
گراهام: دکتر کیگان، آیا منصفانه است بگوییم که هیچ ارتش عربی به سوریه نخواهد رفت مگر این‌که یکی از اهداف آن سرنگونی اسد باشد؟ 
دکتر فردریک کیگان: قطعاً سناتور این پیش‌شرط آنها خواهد بود.
گراهام: و هیچ راه‌حلی برای سوریه وجود ندارد مگر کاری را انجام دهید که مردم سوریه خودشان در پاسخ به سوریه انجام می‌دهند آیا این درست است؟ 
اعضای پنل (به‌طور جمعی) : بله درست است.
گراهام: و رژیم ایران تماماً دخیل است چرا که اسد 15دقیقه هم بدون حمایت رژیم ایران دوام نمی‌آورد آیا شما با این حرف موافقید؟ 
اعضای پنل: (به‌طور جمعی) بله.
سرهنگ هاروی: این حمایت برای حفظ اسد حیاتی بوده است.
گراهام: آیا اگر ما 50بیلیون دلار به رژیم ایران به‌عنوان جایزه امضای توافق‌نامه اتمی بدهیم، بسیار محتمل است برخی از آن برای اسد برود.
اعضای پنل: بله
ژنرال کین: و به باقی نیروهای نیابتی آن که به‌دنبال گسترش سلطه بر خاورمیانه می‌باشند.
گراهام: آیا شما نشانه‌ای از این دیده‌اید که رژیم ایران رفتار خود را در رابطه با منطقه تغییر داده است؟ 
یکی از اعضای پنل: برعکس آنها در بسیاری از زمینه‌ها مهاجم‌تر شده‌اند.
گراهام: آیا شما معتقدید که رژیم ایران در عصر حاضر بیش از همیشه مهاجم بوده است.
اعضای پنل (به‌طور جمعی) : بله
گراهام: آیا با من موافقید که شبه‌نظامیانی که روی زمین در عراق هستند توسط رژیم ایران کنترل می‌شوند؟ 
اعضای پنل (به‌طور جمعی) : بله
گراهام: آیا با من موافقید که اگر ما به شبه‌نظامیان شیعی اجازه غلبه بر صحنه‌های نبرد بدهیم به توانایی عراق برای بازسازی این کش
ور آسیبی دائمی وارد می‌کنیم؟ 
اعضای پنل (به‌طور جمعی) : بله

روحانی، تعارف زهر در جام طلا

روحانی، تعارف زهر در جام طلا

سايت سازمان مجاهدين خلق ايران
روز سوم خرداد با تحولات تازه‌یی بر سر موضوع اتمی در درون رژیم آخوندی روبه‌رو بودیم، سخنرانی روحانی در میان جمعی از پاسداران و همزمان، حضور ظریف و عراقچی در مجلس ارتجاع برای ادای توضیحات حول مذاکرات اتمی.

روحانی در سخنرانی خود شرایط کنونی رژیم و تأثیر تحریمها را با شرایط زمانی که خرمشهر تحت اشغال و محاصره بود، مقایسه کرد و با رندی و تردستی گفت که هیچ راهی جز رفع تحریمها وجود ندارد و که تنها با خوردن زهر هسته‌یی امکان‌پذیر است. وی تأکید کرد که همان‌طور که سرداران نظامی ما خرمشهر را آزاد کردند، امروز هم سرداران سیاسی ما مصمم هستند که خرمشهر اقتصادی را آزاد کنند. یعنی شیادانه زهر خوردن هسته‌یی را با آزادسازی خرمشهر مقایسه کرد و با این ترفند در واقع زهر را در یک جام طلا ریخت و به خامنه‌ای تعارف کرد. در حالی که مقایسه درست، مقایسه این زهر خوران با زهر خوران آتش‌بس و تن‌دادن به شکست در جنگ 8ساله بود.

متقابلاً دلواپسان باند خامنه‌ای در 3صحنه واکنش نشان دادند، اول این‌که ظریف و عراقچی را برای دادن توضیحات به مجلس و جلسه غیرعلنی کشاندند، دوم در صحنه رسانه‌ها، دولت روحانی را به توپ بستند و سوم هم بعد از ماهها، دعوا را به سطح خیابان کشانده و با آوردن صدها نفر به خیابان علیه توافق و دولت روحانی شعار دادند.

روزنامه حکومتی شرق 3خرداد94 در مطلبی تحت عنوان ”تجمع غیرقانونی علیه تیم هسته‌یی ”در میدان فلسطین در اعتراض به مذاکرات اتمی می‌نویسد: ”.. در این مراسم، متن پلاکاردها و شعارهایی بود که توسط حضار سر داده می‌شد. «مجلس اگر راه بیاد، ملت کوتاه نمیاد»، «منافق بی‌غیرت، کدخدا رو رها کن» و پلاکاردهایی با عناوین «اگر انرژی هسته‌یی در ثریا هم باشد مردانی از جنس اعتدال آن را پلمب می‌کنند» و «فکت‌شیت من پشت درخت آلبالو گم شده» “.

البته به نظر نمی‌رسد که در مجلس رژیم طبق معمول، ظریف و عراقچی جز کلیات همیشگی، چیزی کف دست دلواپسان گذاشته باشند، چون در گزارشی که از این جلسه غیرعلنی درز دادند، آمده بود که یکی از اعضای دلواپس مجلس فریاد کشیده که چرا درباره مذاکرات هسته‌یی اطلاعاتی نمی‌دهید، اگر‌چه لاریجانی که به‌خصوص در رابطه با موضوع هسته‌یی و زهر خوران، متحد روحانی است در جلسه علنی گفت که توضیحات کافی داده شد.
ضمن این‌که در این رابطه رسانه‌های باند ولی‌فقیه، تا آنجا جلو رفتند که از خائن خطاب کردن دولت روحانی و تیم مذاکره و شخص رفسنجانی ابا نکردند.

واقعیت این است که اولاً، ترتیب دادن تظاهرات خیابانی بعد از یک سال و بیشتر که دلواپسان کنار گذاشته بودند، خود کیفیت جدیدی در تشدید تضادهاست. ثانیاً رویارویی دو باند در همه عرصه‌های رسمی و غیررسمی و تبلیغاتی و آتشباریهای تبلیغاتی که علیه همدیگر دارند، توصیفی که هر دو باند، هر کدوم با کلمات و تعابیر خاص خودشان از شرایط می‌کنند و وضعیت کنونی را با بدترین روزهای جنگ 8ساله مقایسه می‌کنند، نشانه بن‌بست و مخمصه‌یی است که ولی‌فقیه در آن کاملاً گیر افتاده است.

به‌راستی طنز تاریخ است که یک باند حیات رژیم را در خوردن زهر جستجو می‌کنند و باند دیگر در زدن زیر مذاکره و رویارویی با جامعه بین‌المللی؛ اما همین را هم نمی‌توانند به زبان بیاورند.

«بازرسی نکنید، پاسداران دچار مشکلات روانی می‌شوند!»

«بازرسی نکنید، پاسداران دچار مشکلات روانی می‌شوند!»

در یک گفتگوی تلویزیونی، درباره موضوع هسته‌یی که پنجشنبه‌شب 31خرداد پخش شد، نکات جالبی از تنگنای خفه‌کننده‌یی که رژیم در موضوع هسته‌یی دچار آن گردیده، مطرح شد؛ از جمله این‌که ولی‌فقیه چرا در مخالفت با بازرسی از مراکز نظامی این قدر مصر است و سرش را به در و دیوار می‌کوبد. در این برنامه، 3نفر از نمایندگان مجلس ارتجاع شرکت داشتند: بروجردی رئیس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس، یکی دیگر از اعضای این کمیسیون به نام منصوری آرانی و «ابراهیم کارخانه‌ای» رئیس کمیسیون هسته‌یی مجلس ارتجاع.

شروع بحث با گلایه و سوز و گداز رئیس کمیسیون هسته‌یی مجلس ارتجاع از تیم مذاکره‌کننده که هیچ اطلاعاتی درباره مذاکرات و توافقات حاصله به مجلس نمی‌دهد و اعتنایی به‌درخواستهای آنها نمی‌کند، شروع می‌شود: «ما از تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی گله‌مند هستیم که مجلس شورای اسلامی را به‌جز موارد کلی، آن طور که باید در جریان مسائل قرار ندادند… چرا باید دشمنان شماره یک ملت ما کاملاً در جریان مطالب باشند ولی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان نباشند؟».

در ادامه، بروجردی رئیس کمیسیون امنیت، بحث را روی بازرسی از مراکز نظامی رژیم که خامنه‌ای اخیراً گفته به هیچ‌وجه اجازه این‌گونه بازرسیها را نمی‌دهد برد و در مورد علت این مخالفت، بهانه سخیف و مسخره‌یی را مطرح کرد و گفت: «این حد یقفی اولاً ندارد، فردا می‌گویند صد نقطه حساس شما را باید بگردیم، این اتفاق خیلی بدی در جمهوری اسلامی است».

اما منصوری عضو دیگر کمیسیون امنیت، در بیان علت مخالفت، به بهانه مسخره‌تری متوسل می‌شود: «به هیچ‌وجه من الوجوه ما نباید اجازه بدهیم که این اتفاق بیفتد، نه از باب این‌که (اگر) آنها بخواهند بازرسی بکنند کار بسیار زشتی است، اینها بیشتر دنبال جو روانی‌اش هستند. اگر قرار باشد حصن نیروهای مسلح بشکند، (پاسداران) از لحاظ روانی دچار مشکلاتی می‌شوند». منصوری در جواب مجری تلویزیون که به گفته سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا اشاره می‌کند که گفته بود اگر این دسترسیها برای ما ایجاد نشود توافقنامه را امضا نمی‌کنیم می‌گوید: «امضا شدن یا امضا نشدن، مهم نیست. مهم این‌ است که ما از آن حصن مواظبت بکنیم و این خط قرمز ماست و به هیچ وجه، این اتفاق نباید بیفتد. اصلاً بحث، بحث بازرسی نیست؛ بحث، آن جو روانی است که آنها القا می‌کنند. همین ورودشان یا همین اعلام، خودش بالاتر از بازرسی است».

این پاسدار مجلس‌نشین از این بهانه که مراکز نظامی، جزو اسرار نظامی است و به دشمن امکان جاسوسی می‌دهد دست برداشته است و به بهانه مسخره‌تری متوسل می‌شود؛ این‌که در صورت بازرسی، پاسداران متوجه وضع خراب رژیم شده و دچار مشکلات روانی می‌شوند و ریزش می‌کنند.

حرف ساده این است که رژیم به بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید چون پاسدارهای ما خیلی حساسند، شما لطفاً از بازرسی _یعنی وظیفه اصلی آژانس_ صرف‌نظر کنید. احتمالاً پاسخ آژانس هم این خواهد بود که علاج زهوار در رفتگی پاسداران و نیروهایتان را در جای دیگری جستجو کنید! گذشت آن زمانی که با این بهانه‌ها از پاسخگویی به اتهام و جرمتان که در مراکز نظامی و پاسدارخانه‌ها، مشغول ساختن بمب اتمی بودید طفره می‌رفتید.

روحانی و وحشت از خطر عظیم لشکر بیکاران


روحانی و وحشت از خطر عظیم لشکر بیکاران

آخوند روحانی روز گذشته تحت عنوان «سالروز آزادی خرمشهر» به وضعیت فوق‌العاده وخیم اقتصادی اشاره کرد و گفت: «ما نمی‌توانیم پولی را بفرستیم ما نمی‌توانیم پولی را بگیریم حرکت ندارد، مثل یک جسمی است که خون در این رگ، گردش نمی‌کند اصلا، یک جایی بسته شده و اگر کمی بگذره تبدیل به عفونت میشود، تبدیل به این میشود که این دست رو باید قطع کرد».

بن‌بست اقتصادی یکی از بن‌بستهایی است که رژیم آخوندی در آن دست و پا می‌زند و در این باتلاق هر بیشتر تلاش می‌کند بیشتر فرو می‌رود. لذاست که سردمداران نظام هر روز به‌ترتیبی به آن اعتراف می‌کرده و هشدار می‌دهند. یکی از بخشهای اساسی این بن‌بست اقتصادی، معضل بیکاری و به‌خصوص بیکاری جوانهای تحصیل کرده است. موضوعی که این روزها بلندگوهای نظام در وحشت از عواقب خطر آفرینش، از آن با عنوان «سونامی بیکاری» اسم می‌برند و به دفعات با اعتراف به درصدی از عمق فاجعه‌ای که جامعه آخوند زده رو فراگرفته به همدیگر هشدار می‌دهند. طی هفته‌ی گذشته رسانه‌های خبری رژیم درموارد متعددی این بحران را برجسته کردند:
اسرار: هشدار درباره سونامی جدید بیکاری! 
کاروکارگر: آمار بیکاری هنوز هم حساب و کتاب ندارد؛ وجود نرخ بیکاری 18 تا 30 درصدی در حوزه بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی.

هدف و اقتصاد: معاون وزیر کار ۱۸.۹ درصد فارغ‌التحصیلان بیکار هستند.

خبرگزاری مهر: بیکاری زنان دانشگاهی۳۱.۳ درصد شد؛ ۵.۷ میلیون تحصیل‌کرده در کنج خانه/ درس بخوانید تا بیکار شوید! 

به دنبال این اعترافها و به‌خصوص بعد از این‌که خامنه‌ای در روز 28اردیبهشت با بیان این‌که «جوانان نباید بیکار بمونند»، رسیدگی به موضوعات جوانان را به‌عنوان مسأله درجه یک نظام عنوان کرد، مهدی عیسی‌زاده عضو مجلس رژیم از میاندوآب هم به صحنه آمد و با حمله به روحانی در ابتدا ژست حمایت از بیکاران گرفت و گفت: «مشکل بیکاران، کی باید این بیکاری حل شود؟ هیچ‌کس در این مملکت پاسخ گو نیست.».... اما وی در یک جمله بعدحرف آخر را زد و با این جمله که «آیا فراموش کردید دشمنان انقلاب اسلامی در کمترین زمان می‌خواستند در تهران رجز بخوانند» لو داد که هدفش از این دایه مهربانتر از مادر شدن، چیزی جز وحشت از آینده نظام و خطر فوران خشم میلیونها جوان بیکار نیست. بله ابعاد این بحران برای رژیم در حدی است که رفسنجانی هم اخیراً به صراحت ابراز نگرانی کرد و گفت: «بیکاری جوانان تحصیلکرده نگران‌کننده است» 

اما علت اصلی این نگرانی که قسمت ناگفته‌ی حرفهای آخوندها و دار و دسته آنهاست چیست؟ آنها بهتر از هر کسی می‌دانند که میلیونها جوان عاصی تشکیل دهنده لشگر بیکاران، چه خطر عظیم و بزرگی برای نظام آخوندی هستند.

پس وای به روزی که این آتش زیر خاکستر شعله کشد که در این صورت دیگر نه از ”تاک ”نشان ماند و نه از ”تاک‌نشان ”!

ابراز وحشت خامنه اي از زيا ن پاسداربريده سبز علي - رضایى: احتمال امتداد «طوفان قاطعیت» به سوریه و وقوع جنگ «ایرانى- عربى»

رضایى: احتمال امتداد «طوفان قاطعیت» به سوریه و وقوع جنگ «ایرانى- عربى»
محسن رضایی
دبى – العربيه.نت فارسى
محسن رضایى فرمانده اسبق سپاه پاسداران و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران از احتمال امتداد «طوفان قاطعیت» به سوریه همانند یمن و وقوع جنگى «ایرانى- عربى» خبر داد.
رضایی، در گفت‌و‌گویی با خبرگزارى «فارس» وابسته به سپاه پاسداران ایران، روز یکشنبه تصریح کرد: «حرکتی که عربستان در یمن و برخی دیگر در بحرین و سوریه شروع کرده‌اند، ادامه خواهند داد. متأسفانه باید بگوییم احتمال دارد عربستان به حوادث دیگری در منطقه دست بزند؛ البته الان نمی‌توان‌ دقیق گفت ‌چه حرکتی انجام خواهد داد؛ اما به نظر می‌رسد عربستان به جز یمن دست به ماجراجویی دیگری بزند.»
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران از احتمال وقوع یک جنگ «ایرانى - عربى» سخن گفت وتاکید کرد: «سیاست آمریکا و صهیونیسم این است که اعراب را رو به روی ما قرار دهند و آن‌ها را با ما درگیر کنند؛ بنابراین، احساسم این است که در حال حاضر باید لباس پاسداری را بپوشم و در کنار فرماندهان باشم».
ناظران بر این باورند که ایران، از طریق مداخلات خود را در سوریه، یمن، عراق و لبنان، مسبب اصلى هر جنگ احتمالی در منطقه خواهد بود.
فرمانده اسبق سپاه ایران از «تلاش دشمن برای توسعه جنگ‌های نیابتی به مرزهای ایران، با توجه به تهدیدات نظامی غرب» سخن گفته واعلام کرد: «من هرجا که احساس خطر کنم سعی می‌کنم، آنجا حاضر شوم لذا امروز باتوجه به وضعیت حساس منطقه احساس خطر کردم و لباس سبز پاسداری را بار دیگر بر تن کردم.»
رهبر ایران، علی خامنه‌ای، در ماه گذشته به درخواست محسن رضایی برای بازگشت به سپاه پاسداران موافقت کرده بود. ناظران بازگشت رضایى را به عنوان مقدمه اى به نظامی کردن کشور و مهیا کردن اوضاع براى پیامدهاى ناشی از دخالت سپاه پاسداران در جنگ هاى سوریه، عراق و یمن تفسیر کرده‌اند.
رضایی پیش‌تر طى نامه اى سرگشاده به عبدالمالک حوثى رهبر کودتاگران یمن، در تاریخ ۲۹ مارس، از وى خواست تا به مقاومت علیه عملیات «طوفان قاطعیت» ادامه دهد.

۱۳۹۴ خرداد ۴, دوشنبه

علامه الحسینی: نصر الله به نیابت از ولی فقیه می جنگ

علامه الحسینی: نصر الله به نیابت از ولی فقیه می جنگد
دبى – العربيه.نت فارسى
علامه محمد علی الحسینی، روحانی مبارز شیعه لبنان و دبیر کل شورای اسلامی عربی، در گفت و گو با شبکه خبری الحدث اظهار داشت که حسن نصرالله، رهبر شبه نظامیان حزب الله لبنان، بخشی از جنگ های ولی فقیه در منطقه به شمار می رود.
به گفته الحسینی، نصر الله در سخنان روز گذشته خود، تلاش می کرد، وحشت را از طرفداران خود پاک کند.
دبیر کل شورای اسلامی عربی تاکید کرد که تنها ارتش لبنان است که از این کشور حمایت می کند و نه طرف دیگری که به جنگ های مذهبی به ویژه در سوریه درگیر است.
وی افزود: «تناقض در گفته های حسن نصر الله به عوامل مختلفی از جمله اینکه او تصمیم گیرنده واقعی نیست، برمی گردد. به گفته علامه الحسینی تصمیم های نصر الله از تهران فرستاده می شود.»
سپس افزود:« او (نصر الله) سرباز ولی فقیه است به همین دلیل در تناقض گویی قرار گرفته است. یک بار می گوید ما در سوریه دخالت نمی کنیم و بار دیگر اظهار می دارد که دخالت ما به خاطر حمایت از مرقد حضرت زیبت است.»
دبیر کل شورای اسلامی عربی، سپس گفت:« نصر الله دانش آموز ولی فقیه است، … باید بدانیم بر اساس گفته های نصر الله شماری از عناصر وی جاسوسان CIA هستند اما ما به عنوان شیعیان لبنان، می دانیم که آمریکا دوست کشورمان است و روابط دیپلماتیک با آن داریم.»
وی گفت که نصر الله خود را به باتلاق سوریه انداخته است و به جز حزب وی کسی را برای همراهی در سوریه حتی در میان شیعیان نیافته است.
الحسینی در باره ایران گفت: «رژیم ایران برای ما از گروه داعش خطرناک تر است، چرا که کشورهایمان را تهدید می کند.» به گفته روحانی لبنانی، رژیم ولایت فقیه تولید کننده داعش است. و این رژیم است که کشورهای عربی را در بحرین، سوریه، عراق ، یمن و همچنین لبنان تهدید می کند.»
الحسینی خطاب به نصر الله گفت:« ما به عنوان عرب های شیعه به تو اجازه دخالت های منفی در امور کشورهای عربی از جمله سعودی را نمی دهیم .»

توافق آمریکا و ترکیه بر سر پشتیبانی هوایی از مخالفان اسد

توافق آمریکا و ترکیه بر سر پشتیبانی هوایی از مخالفان اسد
مولود چاووش اغلو وزیر امور خارجه ترکیه
مولود چاووش اغلو وزیر امور خارجه ترکیه می‌گوید که این کشور و آمریکا بر سرحمایت هوایی از برخی از گروه‌های اصلی مخالف حکومت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه به توافق رسیدند؛ مساله‌ای که عزم آمریکا را برای دخالت بیشتر در بحران سوریه نشان می‌دهد.
پیشتر مسئولان آمریکایی از وجود مذاکراتی ادامه دار با ترکیه برای بررسی گزینه‌های موجود برای شدت بخشیدن اقدامات علیه گروه دولت اسلامی موسوم به داعش سخن گفته بودند. آن‌ها اما گفته بودند که هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است.
واشنگتن همچنین تا کنون از عزم خود برای ایجاد منطقه‌ای امن برای مخالفان سوری امتناع کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، مولود چاووش اغلو گفت که پشتیبانی هوایی از نیروهای مخالفان در سوریه مختص جنگجویانی خواهد بود که برپایه برنامه ایالات متحده، در ترکیه آموزش دیده‌اند. هدف از این برنامه که اجرای آن بار‌ها به تعویق افتاده بود، آماده سازی ۱۵هزار تن از مخالفان میانه روی اسد برای جنگ با شبه نظامیان داعش اعلام شده است.
چاووش اغلو جزئیاتی از منظورش درباره «پشتیبانی هوایی» و طرفی که آن را ارائه می‌دهد، بیان نکرد.
بنا بر این گزارش، چاووش اغلو که در سئول با روزنامه الصباح سخن گفته، افزود: «باید از آن‌ها پشتیبانی هوایی شود. اگر چنین اتفاقی نیفتد، فایده این برنامه چیست؟.»
او با بیان اینکه توافقی اولیه در این باره وجود دارد گفت: «اما چگونگی این پیشتیبانی مسئولیت ارتش است.»
اجرای برنامه آموزشی که ایالات متحده در حال ارائه آن است، جند بار به تعویق افتاد. برخی گمانه زنی‌های رسانه‌ای دلیل این تاخیر‌ها را اختلاف میان آمریکا و ترکیه، دو عضو پیمان ناتو دانستند.
ترکیه می‌گوید هر برنامه‌ای برای حمایت از مخالفان در سوریه علیه داعش باید بخشی از استراتژی وسیع‌تر برای جنگ با نیروهای دولتی سوریه باشد.
آمریکا اما با تاکید بر مخالفت خود با اسد اصرار دارد که هدف از آموزش، شکست تندروهای داعش است.
چاووش اغلو با تاکید بر اینکه با اولویت دادن به جنگ با داعش موافق است گفت: «اما باید نظام را متوقف کرد.»

خامنه اي وروحاني اينبار از طرق وزير كشورشان ترس ووحشت از قيام وموقعيت انقلابي جامعه را بروز دادند

رحمان فضلي وزير كشور روحاني در 4 خرداد 94 در هفتاد و سومین جلسه شورای اجتماعی کشور در محل ساختمان وزارت کشور وحشت خود را از موقعيت انقلابي جامعه و قيام مردم آشكار كرد و در پاسخ به خبرنگاران در رابطه با شرايط  گفت: «.... هر هفته در کشور ما 5 تا 6 مورد تنش اجتماعی وجود دارد که برخی از آنها رسانه‌ای می شود. همه این اتفاقات علایم کاهش آستانه تحمل در جامعه است که ممکن است ناشی از مسائلی مانند حقوقی، سیاسی، اقتصادی و... باشد.»
رحمان فضلي بعنوان نمونه اي از اين تنش ها اجتماعي به پاسخ  مردم غيور مهاباد به تعدي مأمور امنيتي رژيم خانم فريناز خسرواني كه دفاع از خود زندگي اش را فدا كرد، اشاره كرد و گفت: “«موضوع مهمی که درمهاباد اتفاق افتاد اگر خویشتنداری نیروی انتظامی را در پی نداشت با شرایط حساس آن منطقه حتما شاهد یک مصیبت بزرگ بودیم. ما باید پیش‌بینی چنین مسائلی را بکنیم. من همین جا به عنوان وزیر کشور اعلام می‌کنم که هیچ گزارشی از این موضوع به من نرسید......»
وزير كشور روحاني به نمونه مسابقات در تبريزي، از اين موقعيت انقلابي جامعه و وحشت رژيم ملايان از آن اشاره كرد و گفت: «۱۰۰ هزار جمعیت در خیابان‌های تبریز بود به هر حال کنترل این جمعیت کار دشواری بود  ۴۳نفر از پرسنل ناجا در حوادث ورزشگاه تبریز زخمی شدند.»