گزارشی از "دهها زاغه مخفی زرادخانه موشکهای بالستیک ایران"
بر اساس گزارش جدید مرکز آموزشی و پژوهشی "آلما" (Alma)، جمهوری اسلامی ایران از درهای در کرمانشاه برای زرادخانه موشکهای بالستیک موسوم به "قیام-۱" خود استفاده میکند.
این مرکز هفته گذشته گفت: «ما نه تنها شناسایی مثبت زرادخانه موشک بالستیک قیام-۱ در کرمانشاه ایران را داریم، بلکه شما حتی میتوانید مستقیماً از یک نقطه مشاهده مشرف، ورودی این پایگاههای موشکی را نگاه کنید.»
این گزارش میگوید که موشکهای بالستیک "قیام-۱" در منطقهای واقع در حدود ۱۵۰ کیلومتری مرز عراق قرار دارند.
بیشتر بخوانید: رویترز: اتحادیه اروپا تحریم ساخت موشکهای بالستیکی ایران را تمدید میکند
به گزارش "جروزالم پست"، گفته میشود این موشکها در دهها زاغه در سه سایت زیرزمینی نگهداری میشوند. یکی از آنها در "تنگه کنشت" واقع در حدود ۱۵ کیلومتری شهر کرمانشاه است. مرکز تحقیقات میگوید، "دهها زاغه موشکی" در این دره حفر شدهاند.
یک ویدئوی آنلاین که توسط مرکز پژوهشی "آلما" تهیه شده است، شواهدی از ۶۱ زاغه موشکی در این دره را نشان میدهد. فیلم همچنین نشان میدهد که زاغه موشک قیام-۱ چگونه میتوانسته باشد.
این مرکز پژوهشی همچنین میگوید که ۸۰ پناهگاه موشکی دیگر را در سایتی به نام "پنج پله" شناسایی کرده است. این پناهگاهها میتوانند، موشکهای "قیام" یا "فاتح" را در خود جای دهند.
سایت "تنگه کنشت" از سلاحهای پدافند هوایی برخوردار است. مرکز تحقیقات موقعیت سایتها و بافت کلی منطقه را نشان میدهد. همچنین نشان میدهد که سایتهای موشکی زمین به هوا در پایگاه هوایی کرمانشاه وجود دارد.
"آلما" خود را یک مرکز آموزشی و تحقیقاتی معرفی میکند که به پژوهش در زمینه چالشهای امنیتی در مرزهای شمالی اسرائیل میپردازد و به کارشناسان مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی و سایر نهاد در مورد پیچیدگیهای چند بعدی در خاورمیانه آموزش میدهد.
بیشتر بخوانید: سپاه پاسداران از موشک هایپرسونیک "فتاح" رونمایی کرد
به گزارش جروزالم پست، "شورای ملی مقاومت ایران"، شاخه سیاسی سازمان مجاهدین خلق ایران، در اسفند ۱۳۹۹ (۱۸ مارس ۲۰۲۱) در یک کنفرانس آنلاین در مورد سایتهای موشکی "تنگه کنشت" و "پنج پله" افشاگری کرده بود.
در این کنفرانس آنلاین "شورای ملی مقاومت" گفته شد که این دو مجموعه "مهمترین سایتهای موشکهای بالستیک سپاه در غرب ایران است و حملات موشکی به پایگاه نیروهای ائتلاف در عینالاسد عراق در ۸ ژانویه ۲۰۲۰ از این دو پایگاه صورت گرفته است". ۱۴۰۲/۴/۱۲بخشی از گزارش دویچه وله
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر