۱۳۹۴ تیر ۲۰, شنبه

«خالد جاسم کاظم الرُبیعی» عضو اطلاعاتی و امنیتی وزارت اطلاعات و نیروی قدس سپاه پاسداران كسي كه در ترور بختيار در فرانسه نقش داشت


نشریه «الرآی»: تروریست دستگیر شده، در ترور شاپور بختیار مشارکت داشته است


نشریه عرب زبان «الرای»، جزئیات بیشتری از فرد عراقی نروژی که به (نیروی قدس) ایران تعلق دارد و در حال برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات تروریستی در اردن بوده، منتشر کرده است. گفته می‌شود وی ۴۵ کیلوگرم از ماده انفجاری «آر. دی.ایکس» که بسیار ماده انفجاری مهلکی است را، در منطقه‌ای در شمال اردن به نام «ثغره عصفور» مخفی کرده بود. 
به گزارش«سحام»، وب‌سایت آمدنیوز متن ترجمه‌ شده‌ای از «الرآی» را منتشر کرده، که این نشریه اردنی مدعی شده، به کیفرخواست «خالد جاسم کاظم الرُبیعی» دست پیدا کرده است. مقامات اردن، «خالد جاسم کاظم الرُبیعی» را تروریستی عراقی- نروژی معرفی کرده‌اند که به سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی ایران از جمله وزارت اطلاعات و نیروی قدس سپاه پاسداران وابستگی دارد؛ ادعایی که هنوز نمی‌شود صحت و سقم آن را دریافت. به نظر می‌رسد انتشار جزییات بیشتر از دستگیری این تبعه عراقی- نروژی، پس از تکذیب وزارت امور خارجه ایران به دست داشتن در اقدامات تروریستی در کشور اردن صورت گرفته است. 
«الرای» می‌نویسد: جزئیات مربوط به فرد عراقی نروژی که به (نیروی قدس) ایران تعلق دارد و در حال برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات تروریستی در اردن بود. او ۴۵ کیلوگرم از ماده انفجاری «آر. دی.ایکس» که بسیار ماده انفجاری مهلکی است را در منطقه‌ای در شمال اردن به نام «ثغره عصفور» مخفی کرده بود. 
کیفرخواست به دست آمده توسط «الرای» نشان می‌دهد که نام متهم «خالد جاسم کاظم الرُبیعی» بوده و دارای و دارای تابعیت عراقی و نروژی می‌باشد. او در سن ۴۹ سالگی به سر می‌برد، او در سوم آوریل(۱۴ فروردین‌ماه ۱۳۹۴) دستگیر شد ودر ششم همان ماه(۱۷ فروردین‌ماه ۱۳۹۴) با کیفرخواست تنظیم شده توسط دادستان عمومی، پرونده اتهامی وی تشکیل و روانه زندان گردید و پرونده وی به دادگاه امنیتی این کشور با سه فقره موارد اتهامی ارجاع شد. سه فقره اتهام وی عبارتند از «مالکیت و خرید و مواد انفجاری به منظور استفاده از آن‌ها برای انجام اعمال تروریستی»، «تلاش در جهت برهم زدن نظم عمومی و به خطر انداختن سلامت و امنیت جامعه»، و «عضویت و همکاری در گروه غیر قانونی(نیروی قدس) با قصد ارتکاب اقدامات تروریستی». 
«الرآی» در ادامه جزئیات بیشتری را از کیفرخواست متهم افشا می‌کند و می‌نویسد: متهم دارای دو تابعیت نروژی و عراقی بوده و در طول سال‌های ۱۹۸۰ که خانواده متهم از عراق به ایران مهاجرت کرده‌اند، متهم نیز در خلال این مدت به ایران برای دیدار خانواده‌اش تردد داشته است، سپس او به استخدام وزارت اطلاعات ایران در می‌آید اما این‌گونه وانمود می‌گردد که محل فعالیت رسمی او مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق و یگان‌های زیر مجموعه‌ی آن است که با رژیم عراق در حال جنگ بودند. او هم چنین در ایستگاه استراق سمع سپاه پاسداران به منظور استراق سمع از واحدهای نظامی عراق فعالیت داشت؛ چرا که او به هر دو زبان عربی و فارسی تسلط داشت. متهم هم‌چنین در بخش امنیت پرواز سپاه پاسداران در فرودگاه‌های ایران فعالیت داشت و بسیاری از دوره‌های امنیتی را در ایران فرا گرفت، از جمله یک دوره آموزش ٬زیبائی اندام٬، ٬تیراندازی با کمان٬ و (کاربرد) ٬انواع سلاح٬. و از این‌جا به بعد بود که مسیر فعالیت‌های وی وسیع‌تر گردید از جمله دخالت در فعالیت‌های مراقبت و تعقیب و گریز، و نیز راه‌اندازی خانه‌های امن(سپاه)، و هم‌چنین نوشتن گزارش‌های سری. 
این روزنامه اردنی در ادامه می‌نویسد: «در اوایل دهه نود محل سازمانی فعالیت متهم، قسمت عملیات خارجی در وزارت اطلاعات ایران تعیین می‌گردد که این مجموعه توسط سازمان‌های اطلاعاتی ایران برای ارائه خدمات پشتیبانی(لجستیکی) و مبارزه با قاچاق راه اندازی شده است، او(متهم) در ترور نخست‌وزیر سابق ایران، (شاهپور بختیار) در فرانسه شرکت داشت و برای انجام این عملیات از سوئیس وارد فرانسه شده بود. متهم هم‌چنین در یک عملیات انفجار از راه دور مشارکت داشت؛ عملیاتی که در استانبول منجر به قتل یک زن با این عملیات تروریستی گردید. سپس متهم برای انجام برخی از امور در کشور اردن هاشمی ماموریت می‌یابد. هدف از این ماموریت، شناسائی استان‌ها و جنگل‌های این کشور و چگونگی تردد بین آن‌ها بوده است. در این هنگام بود که متهم قادر به حضور در اردن شده بود و امکان اقامت بیش از یک‌ماه در این کشور را داشت. در طی این مدت او به مناطق مختلف در اردن سفر کرده بود- با استفاده از اتومبیل‌های توریستی و اتوبوس‌های اجاره‌ای- سپس متهم جهت اقامت در لبنان به آن کشور سفر نمود و با شخصی به نام «ابوسعید» ملاقات محرمانه‌ای داشت، او مسئولیت محور «شرق مدیترانه» را در وزارت اطلاعات برعهده داشت. سپس ابوسعید ماموریت یافت تا به اردن سفر نماید و مواد منفجره را به او در منطقه غابه الشهید «جنگل شهید»، جهت دفن و مخفی نمودن برساند و منطقه دیگری به نام «وصفی التل» که در جاده بین عمان و جرش واقع شده است، و هم‌چنین برای یافتن منطقه‌ای امن برای متهم در نقطه‌ای دیگر، ماموریتی داشته است. 
«الرآی» در ادامه می‌نویسد: در این شرایط متهم به اردن آمد و در منطقه «غابه الشهید» و «وصفی التل» استقرار یافت در حالی که همراه خود دو قوطی پلاستیکی حاوی مواد منفجره همراه داشت. او این دو قوطی را در یک منطقه خالی(از سکنه) که جنگل متراکم و گریزگاه مناسبی بود، منتقل کرد و توانست این مواد را در این منطقه دفن و مخفی نماید. او این دو قوطی حاوی مواد منفجره را به عمان و از آن‌جا به لبنان منتقل نمود، ابوسعید هم آن‌ها را به او در منطقه «ثغره عصفور» رساند، سپس آن‌ها با تنظیم یک چارت سازمانی و نقشه عملیاتی برای ادامه مسیر خود اقدام کردند. 
این نشریه اردنی از سفرهای مکرر متهم(خالد جاسم کاظم الرُبیعی) به ایران روایت می‌کند: در خلال سال ۲۰۰۹ او برای دیدار خانواده‌اش به ایران رفت، او درخلال سال ۲۰۱۴ و در اثنای حضورش در ایران با یک افسر اطلاعاتی ایرانی به نام «سیدعباس» ملاقات و میان آن دو گفت‌وگوئی انجام شد و سپس افسر اطلاعات دیگری به نام «سجاد» با او همراه شد. او(سجاد) از متهم برای سفر به اردن و دیدن مواد منفجره‌ای که در منطقه «ثغره عصفور» اقدام به دفن آن‌ها نموده بودند، دعوت کرد و هم‌چنین از متهم خواست از مرزهای اردن و اسرائیل بازدید کند و مسیرهای رفت‌وآمد در این منطقه مرزی را بشناسد و وسائل نقلیه‌ای که برای انجام عملیات تروریستی درنظر گرفته شده بود را آماده سازی کند؛ به گونه‌ای که متهم ابتدا بتواند به اردن سفر کرده و سپس به نروژ باز گردد. 
«الرآی» می‌افزاید: او دوباره به ایران بازگشت و با افسر اطلاعاتی «سجاد» بار دیگر ملاقات نمود، او(سجاد) اقدام به تامین برخی از نیازهای متهم از جمله آموزش‌های امنیتی در رابطه با مسائل حدود مرزی و بازدید از مواد منفجره مدفون شده در منطقه «ثغره عصفور» نمود، «سجاد» به متهم مبلغ پنجاه هزار دلار داد، سپس متهم به عراق رفت و طی این مدت در آن‌جا اقامت داشت. در خلال سال ۲۰۱۵ متهم به اردن آمد و در منطقه «الجبیهه» اقامت گزید و یک اتومبیل توریستی اجاره کرد و با آن به سمت منطقه «ثغره عصفور»، برای بازدید منطقه‌ای که مواد منفجره در آن مدفون شده بود، رفت. به محض ورود متهم به منطقه «ثغره عصفور» وی مشاهده کرد تغییراتی در زمین محل دفن مواد منفجره اتفاق افتاده، چرا که درختان آن منطقه قطع شده بود و او نمی توانست مواد منفجره دفن شده را بیابد. او از آن منطقه بازگشت اما باز روز بعد به آن‌جا رفت و عملیات جستجو برای یافتن مواد منفجره را ادامه داد، اما نتوانست اثری از آن‌ها پیدا کند. متهم سپس از اردن به عراق و از آن‌جا به ایران رفت و در آن‌جا با افسر اطلاعاتی «سجاد» ملاقات نمود و او را از وضعیت گم شدن مکان دقیق مواد منفجره مدفون شده، به دلیل تغییر شرایط زمین و قطع شدن درختان، آگاه کرد. 
این نشریه اردنی در ادامه نوشت: «سجاد» به او اطمینان خاطر داد که مواد منفجره در محل خود وجود دارد و از بین نرفته است. آن‌ها موافقت کردند که متهم همراه با همسر و فرزندانش به اردن بازگردند تا این سفر خانوادگی دلیل و پوشش امنیتی‌ برای سفرهای مکرر او به اردن با هدف جستجوی مجدد برای یافتن مواد منفجره باشد. سپس افسر اطلاعاتی «سجاد» دو هزار دلار به نام خانواده وی ارسال کرد، پس از آن متهم همراه خانواده‌اش به نروژ بازگشتند. متهم در پایان مارس گذشته(بهمن-اسفند ۱۳۹۳) مجددا امکان رسیدن به اردن را یافت، روز بعد یعنی اول آوریل(۱۲ فروردین‌ماه ۱۳۹۴) او یک اتومبیل توریستی اجاره کرد، او یک تبر(وسیله حفاری) برای حفر نمودن زمین خریداری کرد، متهم و خانواده‌اش، به سمت منطقه «ثغره عصفور»، برای تفریح و قدم زدن در منطقه‌ای که متهم مواد منفجره را در آن‌جا مدفون نموده بود، رفتند. با توجه به تغییر زمین و قطع درختان جنگل متهم نتوانست دو قوطی پلاستیکی را پیدا نماید و به ناچار به عمان بازگشت.
این نشریه اردنی در ادامه، از بازداشت متهم می‌نویسد: او در سوم آوریل(۱۴ فروردین‌ماه ۱۳۹۴) دستگیر و مورد بازجوئی قرار گرفت، سپس دادستان کل از او خواست تا منطقه «ثغره عصفور»(محل دفن مواد منفجره) را نشان دهد. با راهنمائی متهم، عملیات جستجو برای یافتن دو قوطی پلاستیکی پایان یافت و با باز کردن آن‌ها مشخص شد مقدار آن‌ها به اندازه ۴۴/۸۵۳ کیلوگرم از ماده انفجاری «آر. دی. ایکس» بوده است. این ماده انفجاری عبارت است از یک سلاح نظامی با قدرت تخریبی بالا که بر روی اشیاء مختلف قرار می‌گیرد و قدرت کشندگی بالایی برای انسان‌ها دارد. این اقدامات متهم موجب «برهم زدن نظم عمومی» و «به خطر انداختن سلامت جامعه و امنیت جانی مردم» بوده است، پس از آن دستگیری و محاکمه وی صورت گرفت.
از آفتاب كاران

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر