۱۳۹۶ آبان ۹, سه‌شنبه

تحریم تمامیت سپاه پاسداران - افراد و نهادهایی که مرتبط به سپاه پاسداران هستند وامروزدر فهرست تحریم‌ جدید آمریکا قرار گرفتند

تحریم تمامیت سپاه پاسداران - افراد و نهادهایی که مرتبط به سپاه پاسداران هستند وامروزدر فهرست تحریم‌ جدید آمریکا قرار گرفتند


دولت آمریکا ۱۸ فرد و نهاد مرتبط به برنامه موشکی ایران و فعالیت های برهم زننده ثبات خاورمیانه را تحریم کرده است.
در این لیست که در اختیار رسانه ها قرار گرفته است، نام ۱۶ فرد و دو نهاد آمده است.
براساس بیانیه ای که وزارت خزانه داری آمریکا صادر کرد، دو این دو نهاد شامل سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه و مرکز تحقیقات باقرالعلوم تحت تحریم قرار گرفته اند.
همچنین نام شرکت هایی ذکر شده که این شانزده نفر عمدتا دست اندرکار آن هستند.
شرکت رایان رشد افزار
این شرکت با سپاه قدس همکاری داشته است.
- سید رضا قاسمی (از شرکت رایان رشد افزار
- فرشاد حاکم‌زاده (از شرکت رایان رشد افزار)
- محسن پارساجم (از شرکت رایان رشد افزار)
تعاونی کشتی‌سازی مد کندالو قشم
این شرکت با تهیه امکانات، تجهیزات و کمک و حمایت مالی در جزیره قشم، با سپاه پاسداران همکاری دارد. همکاری این شرکت از سال ۲۰۱۱ با نیروی دریایی سپاه آغاز شد. کشتی‌سازی مد کندالو قشم در آزمایش سلاح ها در تنگه هرمز به سپاه کمک کرده است و از تهیه کنندگان قایق های تندرو است که سپاه برای مزاحمت برای ناو های آمریکایی استفاده کرده است.
- گروه رامور
این گروه از طریق کشتی‌سازی مد کندالو قشم از سال ۲۰۱۲ با سپاه پاسداران همکاری دارد.
- رسیت تاوان
شرکت رامور به این نام تغییر کرده و توسط یک تبعه ترکیه اداره می شود و وابسته به کشتی‌سازی مد کندالو قشم است.

- امیلی لیو
شرکت دیگری است که مالک آن تبعه چین است و برای اهداف نظامی برای ایران امکانات تهیه می کند. این شرکت، وابسته به شیراز الکترونیک است.
شرکت نرم‌افزاری آجیلی
این یک شرکت هک است که پیشتر در دادگاهی در ورمونت به خاطر حملات سایبری کیفرخواستی علیه عوامل آن صادر شده است. این شرکت علاوه بر خدمات به ارتش و نهادهای نظامی ایران، اطلاعات به دست آمده از هک موسسات آمریکایی را در اختیار ایرانی ها قرار داده و به آنها فروخته است.
- محمدرضا رضاخواه (از شرکت نرم‌افزاری آجیلی)
- محمد سعید آجیلی، از شرکت نرم‌افزاری آجیلی
دیگر شرکت ها ونهادهای تحت تحریم
- شرکت آباساینس تک (مستقر در چین)
- شرکت اندیشه وصال خاورمیانه
- سازمان جهاد خودکفایی نیروی هوافضای سپاه
- سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی سپاه
- شرکت ریبیم اوپترونیکس (مستقر در چین)
- شرکت ریبیم کورپوریشنز (مستقر در چین)
- شرکت سانوی تک (مستقر در چین)
تحریم های جدید در حالی است که دوشنبه شب ۲۶ تیرماه، رکس تیلرسون وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در دومین گزارش به کنگره آمریکا تایید کرد جمهوری اسلامی ایران به تعهداتش به توافق هسته ای دو سال پیش پایبند بوده است. وی همزمان، اعلام کرد ایالات متحده برای اجرای دقیق این توافق به ایران فشار خواهد آورد و به خاطر بی ثبات سازی خاورمیانه، ایران با تحریم های جدیدی روبرو خواهد شد.
براساس قانون در ایالات متحده، وزارت خارجه آمریکا موظف است هر ۹۰ روز یکبار، کنگره را در جریان اجرای صحیح برجام از سوی ایران بگذارد.
در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا تاکید شد در تحریم های جدید هفت سازمان و ۵ فرد به دلیل حمایت از نیروهای سپاه و نظامی ایران مورد تحریم قرار گرفته اند. در بیانیه وزارت خزانه داری آمده، افراد و نهادهای تحریم شده با ساخت پهپاد، تولید و نگهداری قایق های تندرو و تامین قطعات الکترونیکی حامی نیروهای نظامی و سپاه پاسداران ایران هستند.
اعتراض پیاپی آمریکا به برنامه موشکی ایران
تحریم های جدید در حالی است که از زمان روی کار آمدن دولت پرزیدنت ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر «بد» بودن توافق هسته ای، خواستار فشار بر ایران شده بود. از جمله اعتراض مقام های آمریکایی به برنامه موشکی ایران است. براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که بعد از توافق هسته ای تصویب شد، ایران از آزمایش موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک اتمی منع شده است. با این حال جمهوری اسلامی آزمایشاتی انجام داده و می گوید این آزمایش ها جنبه دفاعی دارد.
رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا سه ماه پیش و بعد از پیروزی حسن روحانی از ایران خواسته بود برنامه موشکی مشکوک خود را متوقف کند.
پیش از این سنای آمریکا در مصوبه ای تحریم ایران را برای برنامه موشکی، بی ثبات سازی در منطقه خاورمیانه با حمایت از گروه های تروریستی و نقض حقوق بشر به تصویب رسانده است.
این درحالی است که مقام های دولت ایران همچنان با افزایش بودجه، بر برنامه موشکی خود ادامه می دهند.
در مقابل، برخی سناتور های آمریکایی از جمله تد کروز با اشاره به رفتارهای ایران، جمهوری اسلامی را بزرگترین تهدید علیه امنیت ملی آمریکا است.
پیشتر مقام های اسرائیل نیز از اقدامات بی ثبات کننده ایران در منطقه خاورمیانه انتقاد کرده بودند و بنیامین نتانیاهو به صراحت گفته بود: اسرائیل از اوضاع در غزه و کارخانه موشک سازی ایران در لبنان نگران است

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر