۱۳۹۵ آذر ۲۲, دوشنبه

درماندگی دیو!در منتهای استیصال و درماندگی

درماندگی دیو!در منتهای استیصال و درماندگی



بعد از تشکیل 26 نهاد سرکوب برای مقابله با زنان با عنوان خودساخته مبارزه با بدحجابی و ارگانهای کنترل «عفاف» و «حجاب» و بعد از این‌که رسانه‌های حکومتی _سیاست روز... _ در منتهای استیصال و درماندگی نوشتند:

«حجاب اجباری را باید در حدی به قانون تبدیل کرد که امکان پیاده شدن آنها باشد والا قانون حجاب، در عمل به قانون متروکی مبدل خواهد شد که حتی اگر زور هم باشد، باز اجرایی نخواهد شد...» 

و بعد از صدها و هزاران مورد گوشمالی و مقابله با آمران به معروف! و شکست گشتهای «عفاف» در سراسر کشور، رئیس ستاد امر به معروف صحبت از بلایی «صدبار بدتر از بدحجابی» در کشور کرد.

موضوع چیست؟ 
تهدید و بلای خانمانسوز که تا دیروز «بدحجابی» بود امروز کدام است؟ 

چه اتفاقی افتاده؟ 
آخوند موحدی کرمانی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران گفت:
«محتوایی از سوی خبرگان مجلس به دستم رسید که در این محتوا خطرات فضای مجازی منتشر شده است. در این محتوا متوجه شدم که فضای مجازی می‌تواند دین و اسلام را از بیخ ریشه کن کند و چنین قدرتی را دارد؛ بدحجابی بد است، اما فضای مجازی صد برابر بدتر است.» 

آخوند فاسد که در بن‌بست برجام و اهداف ناتمام ولایت به خود می‌پیچد و از بیم میلیونها کانال ارتباطی و گسترش آگاهی اجتماعی در فضای مجازی به هذیان‌گویی افتاده است در تلاشی ناشیانه برای انحراف افکار عمومی می‌گوید:
«در این محتوای به‌دست آمده از مزایای فضای مجازی گفته شده که شامل بانکداری الکترونیکی، تسهیل در ارتباطات، دسترسی به منابع علمی، کمک به محیط‌زیست، دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک است، اما میلیون‌ها سایت در راستای ترویج فساد، فحشا، فیلم و عکس مستهجن، انتشار مطالب و فیلم‌های ضد خدا، دین، تشیع و معنویت و جاسوسی از حریم شخصی از جمله آثار منفی اینترنت بوده است.» 

رسانه حکومتی ابتکار وابسته به باند روحانی در مطلبی با عنوان «ماجراهای بخشی‌نگری در نقد فضای مجازی» در 18آذر می‌نویسد: موحدی کرمانی در سخنانی فضای مجازی را «صد برابر بدتر از بدحجابی» دانست و گفت که «اینترنت مردم را به بی‌غیرتی دعوت می‌کند و فضای مجازی می‌تواند دین و اسلام را از بیخ ریشه‌کن کند».

نویسنده ابتکار که ظاهراً متوجه مکاشفات درونی و محتوایی آخوند موحدی در خطر آگاهی جوانان نشده و می‌خواهد در جنگ انتخابات، ابتکارعمل را در دست داشته باشد، اضافه می‌کند:
«مسلما اینترنت به‌عنوان یک مفهوم عام، نمی‌تواند عامل دعوت مردم به بی‌غیرتی باشد یا واجد توانایی ریشه‌کن کردن دین و اسلام باشد. با نگاهی به دیگر بخش‌های سخنان این روحانی اصول‌گرا می‌توان به‌راحتی دریافت که نزدیکان و مشاوران وی، تنها بخش‌های خاصی از اینترنت را به وی نشان داده‌اند...» 

راستی! چه شده؟ مگر حفظ «حجاب» حفظ نظام و از اوجب واجبات نبود؟ مگر 26 نهاد سرکوبگر برای کنترل عفاف و حجاب تأسیس نشد تا از این طریق _با این بهانه_ تمام منافذ عصیان و طغیانهای اجتماعی مسدود شود؟ چه شد که آخوند فاسد حکومتی ناگهان جیغش به آسمان می‌رود که آهای!... شبکه‌های مجازی صد بار بدتر از بی‌حجابی است... و فضای مجازی می‌تواند دین و اسلام را از بیخ ریشه‌کن کند... 

آخوند محمدجعفر منتظری از موضع دادستان کشور برای نشان‌دادن قدرت و کنترل در شبکه‌های مجازی، 16آذر در یک نمایش تلویزیونی ادعا کرد «در هر هفته بین 13 تا 14هزار شبکه به‌علت ارتکاب جرم فیلتر می‌شود.» 

این در حالی است که جیغ پلیس فتا و بسیجیان فضای مجازی از عدم امکان تفتیش و کنترل فضاهای مجازی به آسمان بلند شده و سایت حکومتی ابتکار در ادامه مقاله «ماجراهای بخشی‌نگری در نقد فضای مجازی» می‌نویسد:
«به تجربه، به ازای فیلترینگ هر شبکه اجتماعی، شبکه اجتماعی دیگری به وجود آمده است و حتی شبکه‌های اجتماعی که در داخل ایران تبلیغ می‌شوند هم در کنار ضعفها و نگرانی‌هایی که کاربران درباره نظارت و دخالت در حریم خصوصی خود احساس می‌کنند، از اقبال قابل توجهی برخوردار نبوده‌اند» 

دادستان عاجز، در قسمت دیگری از همان نمایش تلویزیونی ناگزیر اعتراف می‌کند که به علت عدم دسترسی به سرورهای شبکه‌های اجتماعی که چندین میلیون را در ایران پوشش می‌دهند امکان کنترل و ردیابی نداریم. جوان آنلاین _ 17آذر:
«نبود سرورهای این شبکه‌ها در کشور ما یکی از علل ناتوانی در مقابله با آنهاست. انتظار ما این است که تمام توان برای برقراری این شبکه به‌کار گرفته شود. امروز مسأله شبکه‌های خارجی و فضایی که در اختیار دشمن است، امری اساسی است و باید در برابر این تهدید جدی، شبکه ملی اطلاعات ایجاد شود... استفاده از فضای مجازی یکی از ضروریات جامعه است، اما متأسفانه این فضا توسط بسیاری از جریانهای خارج از کشور مسیری برای ضربه به نظام شده است.» 

با این توضیح علت تهدید و خطرات فضای مجازی و همچنین ضعف و درماندگی سران در برابر آن روشن می‌شود و از همین چند نمونه می‌توان نتیجه گرفت:
ترس از فضای مجازی نه به‌خاطر کلاهبرداری و فساد بانکی و ارسال تصاویر مستهجن که به علت تهاجم گسترده سیاسی و فرهنگی و افشای فسادهای حکومتی است.

فضای مجازی ظرفی است برای ضربه به نظام از جانب جریانهای خارج از کشور. (کدام جریان؟!) 

وزارت اطلاعات و پلیس فتا و بسیج تلگرام و... به علت عدم دسترسی به سرورهای اصلی، امکان ردیابی، کنترل و مقابله با فضای مجازی را ندارند.

و اما علت نخستین و حرف اصلی را بایستی دوباره از زبان همان جرثومه فساد؛ آخوند موحدی کرمانی شنید. همان جانوری که سالها در پوش مبارزه با بدحجابی به سرکوب زنان پرداخت و با چماق امر به معروف به فساد و تجاوز و بی‌حرمتی امر کرد و امروز می‌گوید... اینترنت مردم را به بی‌غیرتی دعوت می‌کند و... 

آخوند موحدی کرمانی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران _ 16آذر سایت حکومتی اعتماد:
«اینترنت سبب تشویق به خودکشی، ارائه راهکارهای آسان برای خودکشی، انواع مفاسد جنسی، ایجاد شبهه، دعوت به بی‌غیرتی، کمک به شورش، فروش اسلحه، فروش مواد مخدر، گرایش به سازمان مجاهدین خلق و منافق و ایجاد انحرافات فکری و محتوای ضاله می‌شود.» 

آری! درد و تهدید اصلی از جانب همان جریان سیاسی است که داستان عاجز گفت، گرایش جوانان به سازمان مجاهدین خلق در فضای مجازی که البته صد بار بدتر و خطرناک‌تر از بدحجابی و سایر جرایم آخوند‌ساخته می‌باشد.

همان که می‌تواند ریشه دین و آیین فقاهتی و ارکان و اندیشه پوسیده اسلام ارتجاعی را دود و نابود کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر