۱۴۰۳ مهر ۱, یکشنبه

چهل سال دارونمای مرگ‌آور بر جان میهن

 

چهل سال دارونمای مرگ‌آور بر جان میهن

چهل سال دارونمای مرگ‌آور بر جان میهن
چهل سال دارونمای مرگ‌آور بر جان میهن

پزشکی دانشی است برای شناخت بیماریها، درمان بیماران، حفظ و ارتقای تندرستی انسان‌ها و بازگرداندن سلامتی به آسیب‌دیدگان. حرفه‌یی که اگر به‌درستی انجام شود، باعث نجات و بهبودی انسان می‌شود و اگر با خطا یا فساد همراه گردد، مرگ را به کام آدمی می‌چشاند. در مقیاسی بزرگ‌تر، هنگامی که ملتی از بیماری فقر، ستم و استبداد رنج می‌برد، نیازمند پزشکان حاذق و شرافتمندی است تا مایه نجات و خوشبختی‌اش شوند. در تاریخ معاصر ایران، دست‌کم سه بار ملت دردمند ایران صدای اعتراض خود را به گوش کسانی رسانده که ادعای درمانگری داشته‌اند؛ از انقلاب مشروطه تا قیام برای استقلال در نهضت ملی شدن صنعت نفت و انقلاب ۵۷ برای رهایی از قید استبداد و بی‌عدالتی. با این‌حال، پزشکان نالایق و فاسد با غصب حق حاکمیت ملت و نادیده گرفتن سرنوشت او، خلقی را هم‌چنان در فقر، فلاکت و استبداد اسیر کرده و با غارت منابع و سرمایه‌های کشور، جامعه و سرزمین تاریخی‌اش را تا مرز فروپاشی پیش برده‌اند.

 

دارونماهای مردم فریبانه

بیش از چهل سال است که فاشیسم دینی و حامیان چپاولگر و سرکوبگر آن با افزودن به نابسامانی‌ها، ناترازی‌ها، تخریب محیط‌زیست، گسترش بیکاری و تورم، و به قهقرا بردن فرهنگ و اخلاق اجتماعی، برای خاموش کردن صدای ملت و انحراف انرژی‌ها و توانایی‌های آن از دارونماها و درمانهای فاجعه‌آفرین و تجویزهای مرگبار استفاده کرده‌اند؛ تا جایی که خودشان و حامیان فاسد و تبهکار اصول‌نما و استمرارطلبان فرصت‌طلب نیز به رسیدن به پایان خط اعتراف کرده و نگران آینده تاریک خود شده‌اند.

 

دست خالی پزشکیان درمانده

آخرین نمونه این به‌پایان‌رسیدن، در کنفرانس خبری منصوب خامنه‌ای در قوه مجریه نمایان شد. او اذعان کرد: «ما در این وضعیت، چه در انرژی، چه در گاز، چه در برق، چه در محیط‌زیست و چه در پول، به‌سمت فروپاشی می‌رویم. ناترازیهای زیادی ایجاد کرده‌ایم و هر روز در آن غرق می‌شویم. نشست زمین در تهران وحشتناک است، آب‌های زیرزمینی در حال اتمام‌اند. این روند غیرقابل ادامه است...»

در همین نشست خبری، به‌وضوح مشخص شد که این پزشک ذوب شده در ولایت غاصب و فاسد، جز چند دارونمای بی‌اثر، نسخه دیگری برای ارائه ندارد. او گفت: «نگاه ما به سمت محرومان است و سفره مردم نباید مشکل پیدا کند... تلاش کردیم تا جایی که می‌توانیم مشکلات قشر ضعیف‌تر را رفع کنیم».

اما آیا این شعارها و وعده‌ها در طول چهل سال گذشته بارها و بارها تکرار نشده است؟ و آیا هر بار سفره مردم خالی‌تر نشده است؟

 

تجویزِ داروی تلخ و کمرشکن برای مردم جان‌به‌لب‌رسیده

اگر ذره‌یی صداقت و انصاف در این گفتارها بود، آیا نبایستی خوراندن داروی تلخ گرانی کالاها و جراحی غده‌های فساد را از کارگزاران خامنه‌ای و حامیان رژیم آخوندی آغاز می‌کردند؟

«این جراحیِ دردآور فقط برای مردم انجام می‌شود یا برای حاکمیت هم جراحی و درمان اتفاق می‌افتد؛ در‌حالی‌که در مورد بودجه‌های کلان نهادهای مختلف و عموماً بدون کارکرد هم، جراحی لازم است؛ چرا در مورد اینها صحبتی نمی‌کنند…. چرا می‌خواهند به مردم داروی تلخ را به‌زور بخورانند؟! هنوز از راه نرسیده، حرف جراحی و درد و رنج به میان آمده؛ گرانی‌های رسمی بساط خود را پهن کرده‌اند و مانند هیولایی بزرگ، ته مانده‌ٔ سفره‌های خالی فرودستان را بلعیده‌اند. «نان» حدود ۵۰ درصد گران شده است. «شیر رسماً گران شده است. معنی کار کارشناسی، فشار بر طبقات فرودست بود؟ هیچ راه‌کاری در بساط ندارند جز گرانی اقلام مورد نیاز مردم و حذف یارانه‌های زندگی طبقات فرودست» (ایلنا، ۲۸شهریور۱۴۰۳).

 

اقتصاد ایران در حال پوک شدن است

پیش و پس از این گفتاردرمانی منصوب جدید خامنه‌ای، کارشناسان و تحلیلگران به فاجعه‌بار بودن اوضاع اقتصادی تأکید کرده و از انتهای ذخایر در دست رژیم آخوندی سخن گفته‌اند. علی سعدوندی، اقتصاددان، می‌گوید: «اقتصادی ایران وضعیتی چیستان‌وار دارد و فرصت زیادی برای ما باقی نمانده است. تاریخ ما را نخواهد بخشید. نسل‌های آینده ما را نخواهند بخشید. تحریم چه ربطی به دزدی‌های نظام بانکی دارد؟ افرادی هستند که به ظاهر مذهبی و ارزشی و طرفدار نظام هستند اما در باطن زیر درخت تنومند نظام را تخلیه کردند. از فروپاشی اقتصادی ایران جلوگیری کنید. این اقتصاد در حال پوک شدن است (تجارت‌نیوز۲۸شهریور۱۴۰۳).

 

‌رشد بخش‌های نفت، خدمات و صنعت از نفس افتاد

آمارهای دستکاری‌شده رژیم نیز همین وضعیت را نشان می‌دهند: «هزینه خانوار ایرانی از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ با افزایشی بی‌سابقه، ۴۲۵ درصد افزایش یافته است. پارسال برای ایرانیان، سالی طاقت‌فرسا بود، چون هزینه‌ها بیش از ۵۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت» (فرارو، ۲۸ شهریور ۱۴۰۳)

در حوزه تولید و رشد اقتصادی نیز شاهد عقبگردهای قابل توجهی بودیم. بانک مرکزی می‌گوید: «نرخ رشد اقتصادی به کمترین میزان از بهار سال ۱۴۰۱ رسیده و نرخ رشد اقتصادی در صنعت، معدن و خدمات در اولین فصل سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است و تنها بخش کشاورزی برخلاف این روند حرکت کرده است» (تجارت۲۸ شهریور ۱۴۰۳)

وزیر اقتصاد نیز همین روند را تأیید کرده است: «آمار سه‌ماهه بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد اقتصادی تا پایان سال بالا نخواهد بود و بعید است که به ۴ درصد برسد» (ایلنا۲۷ شهریور ۱۴۰۳)

 

آشفتگی زیر فرش پنهان شده است

اردشیر گراوند، جامعه‌شناس، می‌گوید: «تنها کاری که دولتها انجام داده‌اند این است که آشفتگی‌ها را زیر فرش پنهان کرده‌اند» (ستاره صبح۲۸ شهریور ۱۴۰۳)

آنچه که زیر فرش پنهان شده، به‌قول احمد بخارایی، دیگر جامعه‌شناس، شامل اعتیاد، حاشیه‌نشینی، طلاق، بحرانهای روحی و روانی و... است که در کشور رواج دارد. مشکلاتی که مردم با پوست و استخوان خود احساس می‌کنند.

زندگی پر درد و رنج مردم ستمدیده ایران با این پزشکان گوش‌به‌فرمان خلیفه ارتجاع نه تنها درمان نمی‌شود، بلکه روزبه‌روز بدتر و صعب‌العلاج‌تر می‌گردد. درمان قطعی دردهای ما به دست آگاه‌ترین، شریف‌ترین و شجاع‌ترین فرزندان این میهن تحقق خواهد یافت.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر