دادخواهی بود نه ترور - ببینیم سایت الف بنقل از گزارش ایسکانیوزدر باره دو قاضی مرگ رازرینی ومقیسه چه نوشته است- چه کسی قاضی رازینی و مقیسه را ترور کرد؟
تلاش میکنیم با امانت داری سوز دل وجگر سوخته آنها را هم نشان دهیم ، از طرف دیگر چقدر حرف مردم وجوانان وپناهندگان ایرانی در خارج چقدر درست بود وهست ودادخواهی شهیدان دهه ۶۰ بویژه سال ۶۷ تا کجا به خال خورد
با هم میخوانیم
۴) منطق رسانههای فارسی زبان بیگانه: دادخواهی بود نه ترور!
اما تاکنون کاپ عجیبترین واکنش به ترور قاضی مقیسه و قاضی رازینی به سانههای فارسی زبان بیگانه تعلق میگیرد. این رسانهها از زمان انتشار خبر ترور با برساختن چهره غیرانسانی از دستگاه قضایی کشور، در صدد هستند تا از ترور به عنوان «دادخواهی» یاد کنند. آنها برای این که بتواند قلب واقعیت را برای مخاطبانشان جا بیندازد در تیراژ وسیعی مصاحبه با خانواده برخی محکومان امنیتی را منتشر میکنند که به شکل ناعادلانه از سوی این دو قاضی به قتل رسیدهاند یا از حقوق اجتماعی و انسانی خود محروم شدهاند!
در راستای وارونه جلوه دادن واقعیت، حتی انتشار برخی مصاحبهها و توئیتها حاوی تهدید سایر قضات برجسته نیز در دستور کار این رسانهها قرار گرفته است . مثلا ایران اینترنشنال ضمن بازنشر توئیت یکی از محکومان امنیتی سابق آرزو کرده است تا زنجیره این ترورهای کور ادامه یابد و قاضی صلواتی نفر بعدی باشد! در توئیت منتشر شده این رسانه از قول کایلی مور گیلبرت، زندانی پیشین استرالیایی-بریتانیایی در ایران، آمده است: «ابوالقاسم صلواتی، قاضی دادگاه انقلاب، نفر بعدی باشد.»
سفیدشویی ترور و ترویج آن در رسانههای فارسی زبان بیگانه درحالی صورت می گیرد که اولا سخنان برخی محکومان امنیتی درباره دستگاه قضایی فاقد وجاهت منطقی است. ثانیا شادمانی از ترور نشانه آشکاری از دشمنی با مردم ایران است که در حال سپری کردن روزهای بسیار سختی هستند و به کوچکترین روزنههای امید و تغییر دل میبنند. ثالثا آیا گردانندگان این رسانهها مجاز هستند در برابر ترور در کشورهای که ساکن آن هستند به شادمانی بپردازند؟!
یک سئوال در برابر اینهمه جعل واقعیت :
حال اگر مردم ایران زنان وجوانان شادی کنند که کردند وجگر مادرانی که از دست قتل عام شدگان یا اعدام قیام آفرینان مثل قبادلو توسط رازینی ومقیسه آتش گرفته بود وحالا خنک شده وشادی کردند چی ؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر