کهکشان ایران آزاد با اکثریتهای پارلمانی در ۲۹پارلمان
- سخن روز
- 1402/04/09
در کهکشان ایران آزاد، بیش از ۳۶۰۰تن از نمایندگان مردم ۴۰کشور از اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا و کشورهای عربی در ۶۱مجلس قانونگذاری حمایت خود را از قیام مردم ایران برای یک جمهوری دموکراتیک و برنامه ۱۰مادهای خانم مریم رجوی ابراز داشته و خواهان اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم ایران شامل نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران و حسابرسی از سردمداران رژیم، بهخاطر جنایت علیه بشریت شدهاند.
این موج گستردهٔ حمایتهای بینالمللی، از سوی نمایندگان صدهامیلیون تن از مردم جهان، قطعنامه شمارهٔ۱۰۰ کنگره آمریکا با حمایت ۲۳۹تن از اعضای مجلس نمایندگان، بیانیههای اکثریت مجلس ملی فرانسه، مجلس نمایندگان و سنای ایتالیا، مجلس عوام و اعیان انگلستان، پارلمانهای نروژ، مالت، ایسلند، مقدونیه شمالی، مولداوی و مجالس سنای هلند و جمهوری ایرلند را شامل میشود و اکنون شمار این پارلمانها به۲۹ رسیده است.
بیانیه جهانی، کشتار ۷۵۰معترض و دستگیری ۳۰هزار نفر و موج اعدامها را قویاً محکوم نموده و تصریح میکند: «ما در همبستگی با مردم ایران در کنار خواست آنها برای یک جمهوری دموکراتیک و مبتنی بر جدایی دین از دولت که در آن هیچ فردی، صرفنظر از دین یا نسبت خانوادگی، هیچ امتیازی بر دیگران نداشته باشد، میایستیم. مردم ایران حول این ارزشهای دموکراتیک متحد هستند. آنها با شعارهای خود روشن کردهاند که همه اشکال دیکتاتوری اعم از شاه مخلوع یا رژیم استبداد دینی کنونی و هر گونه ارتباط با هر یک از این دو دیکتاتوری را رد میکنند».
بیانیه تأکید میکند: «ما معتقدیم این بهعهده مردم ایران است که در مورد آیندهشان تصمیم بگیرند، اما این حقیقت را مورد تأکید قرار میدهیم که طی ۴دهه گذشته، ائتلاف دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران تغییر دموکراتیک در ایران را دنبال کرده است».
بیانیه میافزاید: «قیام شجاعانه مردم ایران را از یکسو ناشی از وضعیت انفجاری جامعه بهخاطر سرکوب و فقر و تبعیض و فساد حکومتی و از سوی دیگر ناشی از ۴دهه مقاومت سازمانیافته سراسری است. بهطرز غمانگیزی، تنها در تابستان۱۹۸۸، بیش از ۳۰هزار زندانی سیاسی ـ که اکثریت عظیم آنها اعضای مجاهدین خلق بودند ـ بهطرز وحشیانهای قتلعام شدند».
مواضع ۳۶۰۰ قانونگذار حاکی از اجماع جهانی بر نامشروع بودن مماشات با دیکتاتوری دینی حاکم بر ایران و تأکیدی بر ضرورت حمایت از مردم و مقاومت ایران است. سیاستی که لازمه دموکراسی در ایران و صلح و امنیت در منطقه و جهان است.
اکثریت پارلمانهای هلند، اکثریت پارلمان سنمارینو، اکثریت پارلمان ایالت برمن در آلمان و بیش از ۱۵۰نماینده پارلمان اروپا نیز که بهموج حمایت اکثریت پارلمانها پیوستهاند، در بیانیههای خود تصریح میکنند: «مردم ایران از طریق شعارهای خود روشن کردهاند که خواهان هیچیک از اشکال دیکتاتوری اعم از شاه مخلوع یا رژیم دیکتاتوری مذهبی کنونی نیستند و هر گونه ارتباط با این دو را رد میکنند... طی ۴دهه گذشته، ائتلاف دموکراتیک شورای ملی مقاومت پیوسته و خستگیناپذیر تغییرات دموکراتیک در ایران را دنبال کرده است… ما از جامعه بینالمللی میخواهیم گامهای قاطعی علیه رژیم کنونی ایران بردارد. این شامل قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سیاه و پاسخگو کردن مقامات رژیم بهخاطر جنایت علیه بشریت است».
مفاد بیانیه اکثریت ۲۹مجالس قانونگذاری کشورهای مختلف جهان، مورد حمایت ۷۱تن از برندگان نوبل قرار گرفت و ۳تن از آنها طی پیامهای جداگانهای بر حمایت خود از قیام مردم ایران و برنامهٔ ۱۰مادهیی خانم مریم رجوی، تأکید کردند. پروفسور جان متر از درخشانترین چهرههای دانش معاصر و مدیر پروژه عظیم تلسکوپ جیمز وب، از آمریکا طی نامهٔ خود از جمله مینویسد: «۴۴سال پیش میلیونها ایرانی رژیم شاه و پلیس مخفی وحشی او را سرنگون کردند. اما بهبهانه اعتقادات مذهبی، رژیم کنونی دهها هزار تن را بهقتل رسانده و صدها هزار نفر را زندانی کرده است. جنایات این دو رژیم برای همه ایرانیان و جهان کاملاً آشکار است».
پروفسور الفریده یلینک برنده جایزه نوبل ادبیات از اتریش نیز در نامهٔ خود مینویسد: «من ناتوان از توصیف این همه شجاعت هستم. اما بسیار خوشحالم که از طرح ۱۰مادهای مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران حمایت میکنم».
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر