۱۳۹۷ دی ۱۴, جمعه

فرامرز دادرس-بلبل‌زبانانی که درغیاب «سفارش‌دهنده» خاموش‌اند

فرامرز دادرس-بلبل‌زبانانی که درغیاب «سفارش‌دهنده» خاموش‌اند


به این «بلبل‌زبانی» و «جعل خبر» فرامرز دادرس در سایت وزارت بدنام اطلاعات موسوم به اینترلینک ۲۷آذر۹۶،‌ توجه کنید: «… مجاهدین در خیلی جاها محکومند و محکوم بوده اند. حتی الان هم در فرانسه اینها محکومند و سال گذشته در ژوئیه ۲۰۱۶ آخرین اظهار نظری که وزارت خارجه فرانسه در مورد مجاهدین کرده است بسیار جالب است که من ترجمه کردم و در همین صفحه فیسبوک من هم پیدا میشود کرد.

از وزارت خارجه سوال میشود که روابط شما با سازمان مجاهدین خلق ایران چگونه است؟ و وزارت امور خارجه فرانسه اعلام می کند که ما هیچگونه رابطه ای با این سازمان نداریم. عرض کنم که در بسیاری نقاط اینها را از لیست سیاه گروههای تروریستی آوردند بیرون. از جمله امریکایی ها. اما در فرانسه هنوز اینها در آن لیست هستند و بیرون هم نیامده اند بنابراین محدودیت های قانونی دارند. یعنی از نظر حقوقی بعنوان یک شخصیت حقوقی در واقع گفتند که این سازمان در واقع مشوق خشونت هست .»
حال از جاعلی که از خالی کردن دق‌دلی طرف شکست‌خورده‌ای که در ۱۳دادگاه بین‌المللی، توان اثبات یک ادعا را هم نداشته و حالا برای به‌دست‌آوردن بازار تجارت با نظام وطن‌فروش آخوندی تنها اظهارداشته «ما هیچگونه رابطه ای با این سازمان نداریم»، این خبر دروغ را ساخته است که «درفرانسه هنوز اینها درآن لیست هستند و بیرون نیامده اند [!!!]» جای این سؤال نیست:
کسی که ادعای دوسال پیش سایت وزارت‌خارجه فرانسه این‌قدر برایش اعتباردارد و آن‌را تعیین‌ کننده همه‌چیز می‌داند که بعد از دوسال آن‌ را بر سر گرفته، حلواحلوا می‌کند:
– چرا به‌اندازه رسانه‌های رژیم آخوندی که نوشته‌اند:‌ «مکرون در تماس تلفنی خود با روحانی از برخورد با اغتشاش‌گران ابراز نگرانی کرده و خواستار خویشتن‌داری ایران و احترام به حقوق اساسی آن‌ها شده است» (رجانیوز ۱۴دی۹۶) به موضع‌گیری امروز بالاترین مقام فرانسه علیه سرکوب مردم انعکاس نداده است؟
– چرا موضع فدریکا موگرینی که در آن «افزایش خشونت ها و کشتار معترضان» غیرقابل‌قبول اعلام‌شده است را ندیده است؟
– آیا موضع‌گیری وزرای خارجه آلمان، انگلستان، کانادا، سوئد، بلغارستان و … در نقض حقوق پایه‌ای مردم‌ایران به‌اندازه بازخورد مطلب دوسال پیش، ارزش برجسته کردن نداشت؟
– آیا مواضعی بالاتر از مواضع گوترز،‌ ترامپ،‌ هیلاری کلینتون، مایک پنس، نانسی پلوسی، تیلرسون، جان کری، مک‌کین و ده‌ها شخصیت تراز اول دیگر در محکومیت سرکوب‌گری ولایت‌فقیه، می‌توان در جهان برای انعکاس دادن یافت؟
– و فهرستی طولانی از ابهامات و سؤالاتی شک‌برانگیز…
بنابراین آیا سؤال حقیقی این نیست؟ که:
آیا «خریداری» هست که برای نوع ویژه‌ای از «بلبل‌زبانی‌ها»، هرچند مندرس و از دورخارج، دست در جیب می‌کند، در سایتش [اینترلینک] انتشار می دهد، ولی نوع دیگری از خبرها ولو با اهمیت قرارداشتن در ترند جهانی را به نفع خود نمی‌بیند؟ با توجه به قیام مردم به‌جان‌آمده و اهمیت بالای خبرهای قیام در سطح میهن و جهان،‌ «صاحب منفعت» مربوطه چه‌کسی است؟
م. صادقی
لینک ها :

پیروزی تضمینی قیام!

پیروزی تضمینی قیام!

تجمع اعتراضی معلمان و فرهنگیان اصفهان با شعار معلم، کارگر، دانشجو، اتحاد...
تجمع اعتراضی معلمان و فرهنگیان اصفهان با شعار معلم، کارگر، دانشجو، اتحاد...
دستمزدها پرداخت نمی‌شود.
نقدینگی در دست یک درصد(حاکمیت) انباشته می‌گردد.
گردش طبیعی داد و ستد متوقف شده و این وضعیت ادامه می‌یابد.
چپاول مردم و اندوخته‌ها و دستمزدهایشان پیوسته ادامه دارد.
خواسته‌های قانونی مردم، سرکوب و حاکمیت دیکتاتوری پیوسته انحصاری‌تر می‌گردد.
جریان یکطرفه واریز کردن دسترنج مردم به کیسه آخوندها و پاسداران، قطع نمی‌شود.
قیام‌ اقشار و طبقات برای احقاق حقوق خود اوج می‌گیرد.
***
به‌رغم شبیخون پاسداران به منازل کارگران فولاد اهواز و دستگیری بیش از ۴۰تن از کارگران، اما قطار قیام بزرگ مردم ایران پیوسته به سرعتش افزوده می‌شود.
کارگران فولاد اهواز البته تجربه برخورد با این بازیهای آخوندی - پاسداری را دارند. همین خردادماه گذشته بود که حدود ۶۰نفر از کارگران فولاد بازداشت شده و پس از مدتی با وثیقه‌های ۵۰میلیون تومانی آزاد یا در واقع به گروگان گرفته شدند تا ساکت شوند. اما حرکت بزرگتری که در پاییز ۹۷ یعنی تنها چند ماه پس از آن بازداشتها و آن وثیقه‌های میلیونی، همین کارگران برپاکردند نشان داد که این بار وضعیت قیام و عزم مردم، از جنس دیگری است.
تنها نگاهی به حمایت‌های اعلام‌شده نسبت به کارگران فولاد اهواز در همین دو سه روز اخیر و نگاهی به حرکت‌های اعتراضی، اعتصاب‌ها و تظاهرات در دیگر شهرهای میهن، این ادعا را اثبات می‌کند.

حرکت‌های اعتراضی چند روزه اخیر 

روز دوشنبه ۲۶آذر ۹۷ کارگران «سد تنظیمی آریوبرزن» بهبهان که ۶ماه حقوق آنها پرداخت نشده، دست به یک تجمع اعتراضی زدند، کارگران گفتند پس از ۶ماه بی‌پولی اینک توان خرید حتی یک قرص نان را هم ندارند.
در یک حرکت دیگر، ‌به گزارش خبرگزاری حکومتی ایرنا، حدود ۳۰۰تن از کارگران و کارکنان شهرداری بروجرد روز دوشنبه با حضور در محوطه شهرداری مرکزی این شهر، خواستار پرداخت ۹ماه حقوق معوقه خود شدند. تجمع‌کنندگان برای هفتمین روز متوالی اعتراض خود را نسبت به پرداخت نشدن حقوقهای معوقه اعلام کردند.
به گزارش شبکه‌های اجتماعی، در همان روز دو‌شنبه گروهی از کارکنان بیمارستان خمینی کرج در اعتراض به پرداخت نشدن ماه‌ها حقوق‌شان، مقابل این بیمارستان تجمع اعتارضی برپا کردند. متعرضان گفتند پرداخت حقوق و مزایای آنها بیش از یک سال به تعویق افتاده است و عده زیای برای تأمین مخارج زندگی، مجبور به انجام کارهای دیگری شده‌اند. این حرکت اعتراضی از روز ۱۴آذرماه جاری آغاز شده و ادامه دارد.
از سوی دیگر روز دوشنبه ۲۶آذر ۱۳۹۷، جمعی از مالباختگان مؤسسه کاسپین در شهر رشت نسبت به برآورده ‌نشدن مطالبات‌شان، اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
روز سه‌شنبه ۲۷آذر ۹۷ بازنشستگان در تهران در اعتراض به فقر، در برابر مجلس ارتجاع اقدام به تجمع کردند. این بازنشستگان از شهرهای مختلف خود را به تهران رسانده و در این تجمع شرکت کردند.
آنان شعار می‌دادند:
معلم زندانی آزاد باید گردد!
از اهواز تا تهران، کارگران در زندان!

محکم‌تر شدن زیرساخت‌های قیام 

همزمان با بالاگرفتن حرکت‌های اعتراضی، پرداخت نشدن دستمزدها و افزایش سرسام‌آور قیمتها نیز کماکان ادامه دارد. همان‌گونه که سرکوب اعتراضهای صنفی و سیاسی مردم هم ادامه دارد.
در حالی که کارگران و عموم دستمزدبگیران، از دریافت حقوق قانونی خود نیز محروم هستند، قیمت نان و آب و اجاره خانه و سوخت و... هم مستمراً رو به افزایش هستند. روزی نیست که خبری از گرانی تصاعدی اجناس پایه مصرفی مردم در رسانه‌های حکومتی اعلام نشود.
صف بیکاران روزبه‌روز متراکم‌تر می‌شود و هر روز کارخانه‌های جدیدتری در آستانه تعطیلی قرار می‌گیرند.
وضعیت به‌گونه‌ای است که اکنون معلمان، کادر‌های درمانی بیمارستانها، بازنشستگان و بسیاری اقشار دیگر هم در صف کارگران قرار می‌گیرند! در حالی که کارخانه‌های بیشتری به آستانه تعطیلی و توقف خط تولیدشان نزدیک می‌شوند. جدیدترین و مهم‌ترین مورد کارخانه تراکتورسازی و ماشین‌سازی تبریز است که در نوع خود در منطقه بی‌نظیر بوده و به گزارش کارگران، کارخانه در ماه‌های آتی دچار توقف خواهد شد، با خوابیدن این کارخانه‌ها، صنایع جانبی وابسته به این کارخانه‌ها با بیش از یکصدهزار کارگر قطعه‌ساز کشور نیز بیکار خواهند شد، چالشی که پیامدهای صنفی و سیاسی‌اش قابل محاسبه نیست.

از جیب آخوندها و پاسداران چه خبر؟

از سوی دیگر و در یک معادله درجه یک، هر چه وضعیت دستمزدبگیران بدتر می‌شود، وضعیت مالی وابستگان حکومتی بهتر می‌شود!
نجومی‌بگیران کمافی‌السابق، دریافتی‌های چند ده و چند صد میلیونی پیشین خود را ماه به ماه دریافت می‌کنند و ارگانهای سرکوبگر در یک جزیره امن مالی، بیش‌ از‌پیش سر در زندگی راحت خود فرو می‌برند.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا، علی‌اکبر نیکو اقبال، یک کارشناس بازار سرمایه، گفت: «۷۰درصد نقدینگی کشور دست یک درصد از افراد است و این افراد بیشتر به منافع شخصی توجه دارند، در نتیجه به‌راحتی نمی‌توان این مقدار از پول و شبه‌پول را به سمت بازارهای مولدی هم‌چون بورس هدایت کرد».
نیکو اقبال گفت: «وقتی یک درصد جمعیت ایران (منظورش همان باند حاکم آخوندی پاسداری است) حدود ۷۰درصد پول و شبه‌پول را در اختیار دارند، این یعنی ثروت هنگفتی در اختیار گروه کوچکی از جمعیت ایران است و این ثروت، قدرتی انحصاری به این گروه یا افراد داده است».
این کارشناس بازار سرمایه تأکید کرد: «گروهی که ۷۰درصد نقدینگی را دارند، می‌توانند اقتصاد کشور را با مشکلات به‌شدت جدی مواجه کنند. در عین‌حال همین افراد می‌توانند نقدینگی را وارد صنعت کرده و سازندگی عظیمی را بنیان‌گذاری کنند اما موضوعاتی هم‌چون منافع شخصی لحظه‌ای و فوری در این بین وجود دارد که نمی‌گذارد نقدینگی وارد صنعت شود زیرا ایجاد صنعت فقط چندین سال وقت می‌گیرد تا به مرحله بهره‌برداری برسد».

۷۰درصد نقدینگی کشور در دست یک درصد افراد(یعنی آخوندها و پاسداران) است
۷۰درصد نقدینگی کشور در دست یک درصد افراد(یعنی آخوندها و پاسداران) است

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: «این‌که ۷۰درصد از نقدینگی یک کشور در دست یک درصد از کل جمعیت باشد، می‌تواند نشان خوبی نباشد چرا که آن یک درصد می‌توانند سرنوشت کل جمعیت را در دست بگیرند».

دستمزدهای کارگران و دیگر دستمزدبگیران کجا می‌رود؟ 

از سوی دیگر خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم روز ۲۷آذر ۹۷ نوشت: «برداشت یک میلیون تومان از جیب هر ایرانی برای نجات بانکهای خصوصی»!
تسنیم نوشت: «بدهی بانکهای خصوصی به بانک مرکزی به ۸۴هزار و ۷۴۰میلیارد تومان رسید که این رقم معادل ۳۵.۸درصد از کل پایه پولی است و با جمعیت ۸۰میلیون نفری کشور، بانک مرکزی برای بقای بانکهای خصوصی به ازای هر ایرانی یک میلیون و ۲۴هزار تومان هزینه کرده است».
بنا‌ به‌ نوشته همین خبرگزاری تروریستی که مشغول تصفیه حسابهای باندی خود با جناح رقیب است،‌ تک به تک مردم ایران در مدت ۵سال اخیر یک میلیون و ۲۴هزار تومان هزینه بقای بانکهای خصوصی را پرداخت کرده‌اند.
نگاهی به جدول زیر که همین خبرگزاری از منابع بانک مرکزی منتشر کرده، گواه این سرقت حکومتی است، سرقتی که دولت زیر سایه کلاشینکف همین سپاه پاسداران انجام می‌دهد!
ارقام جدول زیر به میلیارد تومان است.

سرقت از جیب مردم ایران به نفع مؤسسه‌های مالی سپاه پاس
سرقت از جیب مردم ایران به‌نفع مؤسسه‌های مالی سپاه پاسداران

نمای آینده 

با توجه به داده‌های بالا و روند اجتناب‌ناپذیر آن، می‌توان مطمئن بود که در روزهای آینده، به کمیت و کیفیت حرکات اعتراضی اقشار مختلف اضافه خواهد شد. همان‌طور که کارگران فولاد اهواز چند ماه پیش بازداشت شدند، تهدید شدند، چه بسا مورد شکنجه هم قرار گرفتند و پس از آن هم تک به تکشان با وثیقه‌های ۵۰میلیون تومانی آزاد شدند یا در واقع با آن وثیقه‌های کمرشکن برای کارگران که بیش از دستمزد چند ساله آنهاست، به گروگان گرفته شدند تا دیگر صدایشان در نیاید. اما صدایشان رساتر و با پژواکی این‌بار جهانی، طنین‌انداز شد، بی‌شک روزها و ماه‌های آینده، این صداها افزون‌تر، بلندتر و با شعارها و مطالباتی رادیکال‌تر ادامه خواهند یافت، چرا که نه رژیم توان تغییر وضع موجود را دارد و نه اساساً به‌دنبال ایجاد تغییر در وضعیت زندگی و آزادی‌های مردم است. آخوندها تنها می‌توانند به سود و زیان جیب‌شان فکر کنند و نه بیشتر!

قیام و کانون‌های شورشی - «مجاهدین و استراتژی کانونهای شورشی»

قیام و کانون‌های شورشی

اقشار

پول ملت ایران در جیب دیکتاتور سوریه

پول ملت ایران در جیب دیکتاتور سوریه

پول مردم ایران در جیب دیکتاتور سوریه
پول مردم ایران در جیب دیکتاتور سوریه
در شرایطی که ابعاد آسیب‌های اجتماعی که تنها گوشه‌یی از آن در فقر‌ و‌ فلاکت بیشمار در دیکتاتوری فاسد آخوندی به نمایش گذاشته می‌شود، و مردم محروم کشور از شدت تنگدستی و فقر مجبور به فروش اندام بدن و یا کودکانشان می‌شوند، حکومت آخوندی در ادامه سیاست‌های مداخله‌جویانه‌اش در منطقه به‌ویژه هم‌پیمانان جنایت‌پیشه‌اش یعنی نظام بشار اسد دم از بستن قردادهای چندین ساله اقتصادی برای بازسازی این کشور می‌زند.
غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی حکومت آخوندی ایران در همایش مشترک ایران و سوریه ۹دی ۹۷اعلام کرد: «بخش خصوصی ایران، آمادگی کامل برای تأمین کالاهای اساسی و مایحتاج اصلی مردم سوریه را دارد. تشکل‌های صنعتی از جمله برق، مواد غذایی، دارویی و غیره در این ستاد، عضویت دارند ».
این حرف در شرایطی زده شد که روزنامه حکومتی ابتکار ۱۹ اکتبر ۲۰۱۸ (۲۷مهر ۱۳۹۷) در مطلبی اعتراف می‌کند که از جمعیت ۸۰میلیونی کشور «۳۳درصد ایرانی‌ها، یعنی بالغ‌ بر ۶میلیون نفر در فقر مطلق و ۴۰درصد آن‌ها، یعنی بالغ‌ بر ۳۲میلیون نفر در فقر نسبی» به‌سر می‌برند. ترجمان این جملات اعتراف به وجود «۵۸میلیون» فقیر در رژیم غارتگر ولی‌فقیه می‌باشد که بخش بزرگی از آنها به نون شب محتاج‌اند.
پیش از این هم خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) خبر داد که حسین عرنوس وزیر مسکن رژیم سوریه در جریان نشست با هیات اقتصادی رژیم ایران در آگوست ۲۰۱۸ از ورود جدی بخش‌ خصوصی ایران به روند بازسازی مناطق ویران‌شده در این کشور خبر داد. در جریان نشست مذکور توافق شد که بخش‌ خصوصی ایران، پروژه ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی در استانهای دمشق، حلب و حمص را به دست بگیرد.
پاسدار جنایتکار رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوای رژیم نیز در سال ۲۰۱۷در نشست «بررسی بحران سوریه، آخرین تحولات میدانی و سیاسی» که در مؤسسه آینده‌پژوهی جهان اسلام برگزار شد، با بیان این‌که بازسازی سوریه به ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلار احتیاج دارد، گفت: «جمهوری اسلامی ایران هم باید هزینه‌هایی را که در سوریه کرده است برگرداند و سوریها این آمادگی را دارند که از نفت، گاز و معادن فسفات سوریه این هزینه‌ها را برگردانند».
از آغاز بحران سوریه، حکومت تروریست آخوندها به‌عنوان بزرگترین حامی بشار اسد در صحنه حضور داشته است و با حمایتهای مالی و نظامی، پشتیبانی خود را از دولت دیکتاتور سوریه به اثبات رسانده است. هر چند که به‌گفته خودش حمایت رژیم ایران از اسد، دلایل استراتژیکی بسیار فراتر از حضور اقتصادی در سوریه داشته است.سپاه پاسداران ایران در طول جنگ داخلی هفت‌ ساله سوریه، با ارسال اسلحه و نفرات از رژیم بشار اسد همه‌جانبه حمایت کرده است.
سپاه پاسداران ابتدا حضور نیروهای خود در سوریه را پنهان می‌کرد. ولی در سالهای اخیر به‌طور علنی در مورد حضور نظامی خودش در سوریه اظهارنظر کرده و آن‌را یک نبرد حیاتی با پیکارجویان گروه «خلافت اسلامی یا همان داعش» توصیف می‌کنند.

دوران جدید 
دولت آمریکا در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۸ اعلام کرد که قصد خروج نیروهایش از سوریه را دارد.
لیندزی گراهام، از سناتورهای جمهوریخواه پس از دیدارش با ترامپ در توییتر نوشت، طرح ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه به‌شکلی انجام خواهد شد که اطمینان حاصل شده باشد:
یک: داعش به‌طور کامل از بین رفته است‌؛
دو: خلأ ایجاد شده توسط ایران پر نخواهد شد؛
سه: از کردهای متحد آمریکا حفاظت خواهد شد.
از طرف دیگر، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اظهاراتی درباره خروج نیروهای آمریکا از سوریه گفت: «ما رژیم ایران را اصلی‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان، در این منطقه می‌بینیم.

راه‌کار اصلی 
رژیم آخوندی سرمایه‌گذاری هنگفتی را برای بقاء بشار اسد طی سالیان اخیر هزینه کرده است. راه‌انداختن جنگی نابرابر علیه مردم این کشور که بنا بر داده‌های سازمان ملل از سال ۲۰۱۱ تا کنون بیش از نیم میلیون کشته و قریب شش میلیون آواره بر جای گذاشته است، به‌ یقین یکی از تبعات مخرب دخالت‌های دیکتاتوری خامنه‌ای در این کشور می‌باشد.
در این رابطه پیشتر وزیر خارجه آمریکا در توئیتی اعلام کرده بود: «در حالی‌که مردم ایران به‌سختی زندگی می‌کنند، حکومت تبهکار ایران از سال ۲۰۱۲ تا کنون ۱۶میلیارد دلار برای کمک به اسد و حمایت از دیگر شرکای خود در سوریه، عراق و یمن هدر داده است».
همچنین باید به گسیل نیروی تروریستی قدس تحت فرماندهی پاسدار قاسم سلیمانی، تشکیل انواع زیر شبکه‌های تروریستی مانند فاطمیون و یا عماریون و نیز به هزینه‌های هنگفت از سوی رژیم آخوندی برای حفظ بشار اسد خون‌ریز اشاره نمود. سخن از واقعیتی است که بنا برداده‌های بین‌المللی تا کنون قریب ۱۶میلیارد دلار از درآمدهای ملی ایران را بکام خود فرو برده است.
خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران در هشتم مرداد امسال (۳۰جولای ۲۰۱۸) طی پیامی اعلام کردند:
امروز، هم بازاریان و هم رانندگان و کامیون‌داران، صدای اعتراض مردم ایران علیه حاکمیت خانمان‌برانداز آخوندها شده‌اند.
بلایی که بر سر بازار ارز و بر سر کل اقتصاد کشور آمده نتیجه مستقیم تبهکاری رژیم است. نتیجه هدر‌ دادن ثروت و درآمد ایران برای هزینه‌های جنگ جنایتکارانه سوریه و سیاست صدور ارتجاع و تروریسم به‌ سایر کشورهاست.
نتیجه بلعیدن بخش اعظم اقتصاد کشور توسط بیت ولایت فقیه و سپاه پاسداران و بنیادهای ضدمردمی است. به‌طوری که فضایی برای کسب و کار بازاریان ایران باقی نگذاشته و عمده بازار مصرف ایران را به‌ انحصار مراکز خرید بزرگ متعلق به‌سپاه پاسداران و سایر باندهای رژیم درآورده است.
آخوندها برای مهار این اوضاع آشفته راه‌حلی ندارند. تمام طرح‌ها و تدابیر رژیم شکست خورده است. نه جابه‌جایی‌ مهره‌ها در رأس بانک مرکزی، نه دستگیری بازاریان، نه دروغ‌پراکنی و ظاهرسازی هیچ‌کدام اثر ندارد.
اقتصاد در حال فروپاشی ایران نجات پیدا نمی‌کند؛ مگر با سرنگونی رژیم.
خانم رجوی همچنین طی سخنان دیگری در زمینه راه‌حلها در برابر این رژیم، به صراحت اعلام کرده بود:
سیاست مماشات در رابطه با رژیم ایران وحشتناک و غیرقابل‌قبول است و این را مقاومت ایران بارها خاطرنشان کرده است که
اولا: قاطعیت در مقابل این رژیم آخوندی
دوما: علنی کردن پرونده‌های فعالیت تروریستی رژیم و مهرهای دست‌نشانده آنها
سوما: تعطیل کردن سفارت‌خانه‌های رژیم که مراکز شناخته شده جاسوسی و تروریسم هستند
چهارما: ممنوعیت معامله با شرکتهای سپاه پاسداران و ستاد اجرایی خامنه‌ای
تنها راه مهار و جلوگیری از خشونت و اجرای توطئه‌های این رژیم در کشورهای منطقه و جهان می‌باشد.