چرا بهشتی «شاه مهره انقلاب» بود؟ نوشته ای از خبرگزاری آنا متعلق به دانشگاه آزاد اسرلامی رژیم
عکس از ما ونوشته ای از خبرگزاری آنای رژیم
- صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی
- سرپرست: محمدمهدی خیرجو
- اعضای هیئت مدیره: مجید مشکینی، هادی نیلفروشان، محمدحسین ساعی، پرویز کرمی
در پیام مکتوب امام نیز تأکید شد که «کوردلان مدعی مجاهدت برای خلق خدمتگزاران فعال و صدیق را از خلق گرفتند.»
نحوه انعکاس خبر انفجار هفتم تیر در رسانههای خارجی خشنودی و خرسندی آمریکاییها را از این موضوع نشان میداد. اگر شوروی هم در پشتیبانی این فاجعه نقش داشت، در هماهنگی و همکاری با آمریکا بوده است، زیرا منافع این دو ابرقدرت در آن زمان در تضعیف و نابودی نظام جمهوری اسلامی، مشترک بود.
روزنامه «تایم» چاپ آمریکا در مورد این حادثه نوشت که آیتاللّه بهشتی «امید اصلی برای تداوم انقلاب اسلامی بود». «واشنگتن استار»، فقدان بهشتی را به منزله از دست رفتن «تواناترین استراتژیست و سازمانده» روحانیت ایران توصیف کرد.
سرکردگان گروهک ... نیز با اعتماد به نفس، انفجار دفتر حزب را پایان انقلاب دانسته و از آن با عنوان ضربه مهلک یاد میکردند و با خیال بافی معتقد بودند که از فردای آن روز، رژیم [امام] خمینی دیگر مرده است.
نشریه سازمان مجاهدین نیز در تحلیلی از فاجعه هفتم تیر با معرفی شهید بهشتی به عنوان «شاه مهره انقلاب» ترور وی را گامی مهم در براندازی نظام تلقی کرد و از «بی آینده شدن» نظام جمهوری اسلامی نوشت. منافقین تحلیل میکردند: «از بین رفتن ۷۰ درصد کادر رهبری و ارکان حکومتیاش در نقاط مختلف کشور و بی آینده شدن مطلق رژیم، دقیقا محصول مقاومت انقلابی مسلحانه و به خصوص مرحله اول استراتژیک آن بوده است... او (بهشتی) تنها شاهمهرهای بود که میتوانست آینده رژیم را تضمین نماید، مسعود رجوی در جمعبندی یک ساله مقاومت مسلحانه چنین میگوید: مجاهدین در اولین ضربهشان جایی برای تثبیت رژیم نگذاشتند.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر