برگزاري گردهمايي «2015 همه براي بردباري و دموكراسي در مقابل افراط گرايي مذهبي» دوشنبه, 22 دی 1393 08:25
مريم رجوي: حملات تروريستي در پاريس در تعارض بنيادين با اسلام دين بردباري و همزيستي است
تنها راه مقابله با بنيادگرايي و تروريسم، ایستادگی در برابر رژیم ایران است
كه نيروي محرك و الهام بخش تمام جريانهاي افراطي تحت نام اسلام است
در يك گردهمايي تحت عنوان «2015 همه براي بردباري و دموكراسي در مقابل افراط گرايي مذهبي، مريم رجوي ضمن همدردي با مردم فرانسه و ابراز تأسف عميق از حمله جنايتكارانه به مجله شارلي هبدو، از جانب مقاومت ايران كه 120هزار تن از اعضايش در نبرد با فاشيسم ديني جان باختهاند» با خانوادههاي قربانيان ابراز همدردي كرد.
وي همچنين بر همبستگي مقاومت مردم ايران با تظاهرات بزرگ مردم فرانسه در روز يكشنبه، تأكيد كرد.
رجوي سكوت سران رژيم ايران نسبت به اين جنايت فجيع و تلاش آنها براي استفاده از اين كشتار در جهت شانتاژ و معامله را تقبيح كرد.
رجوي بر همزیستی میان پیروان ادیان تأکید كرد و خاطرنشان كرد: کسانی که با نقاب اسلام استبداد و شقاوت را ترویج میکنند، بدترین دشمن اسلاماند. كساني كه به بهانه دفاع از پيامبر اسلام، خبرنگاران را قتل عام ميكنند، بويي از اسلام نبردهاند. نه ربودن دختران در نیجریه و کشتار کودکان در پاکستان ربطی به اسلام دارد نه به دار آویختن همه روزه زندانیان و پاشیدن اسید به چشم و صورت زنان در ایران و گردن زدن اتباع غربی و پاکسازی سنیها در عراق و كشتار پاريس.
در اين جلسه كه با حضور شخصيتهاي سياسي ونمايندگان پارلمان از كشورهاي مختلف جهان در شمال پاريس برگزار شد، رجوي تأكيد كرد : وجود يك حكومت حامي ترور و بنيادگرايي در تهران نيروي محرك تمام جريانهاي افراطي تحت نام اسلام است. از عراق و سوريه تا يمن و از افغانستان تا فرانسه، پشتوانه سياسي و ايدئولوژيكي افراطيگري تحت نام اسلام رژيم ايران است.
همچنان كه «حمله به خبرنگاران و نويسندگان و.... شقاوتی است که خمینی با فتوای قتل سلمان رشدی نویسنده انگلیسی پایه گذاری کرد».
رجوي بحران بين المللي ناشي از سر برآوردن داعش و افراطیگری تحت نام اسلام را از محصولات رژیم ایران و سياست مماشات با آن خواند و افزود: ملاهای ایران و لابيهايش میکوشند از فرصت تشكيل ائتلاف عليه داعش برای خارج ساختن رژيم از بحران استفاده کنند. در حالي كه رژیم ایران مهمترین عامل بی ثباتی در منطقه است و خلع ید از آن شرط ضروری برای ثبات بویژه در عراق و سوریه است.
او تصريح كرد كه نظام ولایت فقیه كانون، الهامبخش، پناهگاه سیاسی یا تأمین کننده مالی و تسلیحاتی افراطی گری چه تحت نام شیعه و چه سنی است. او از همين رو خواستار حمايت از یک جبهه واحد علیه بنیادگرایی اسلامی. و مشخصاً در برابر نظام ولایت فقیه در ایران شد و تاكيد كرد راه حل فکری و فرهنگی و ریشه یی در مقابله با بنیادگرایی را اسلام دموکراتیک و بردبار خواند كه در ايران توسط مجاهدين خلق نمايندگي مي شود.
دو دهه مماشات با فاشيسم مذهبي حاكم بر ايران، و در نقطه مقابل آن سركوب و در ليست گذاشتن مجاهدين، را يك عامل جدي گسترش بنيادگرايي و افراطي گري اسلامي و تروريسم برخاسته از آن خواند.
در اين جلسه علاوه بر خانم رجوي شماري از شخصيتهاي سياسي شركت كننده از جمله سيد احمد غزالي، نخست وزير سابق الجزاير، راما ياد، وزير سابق حقوق بشر فرانسه، انيسه بومدين اسلامشناس و حقوقدان و بانوي اول پيشين الجزاير و شماري از قانونگزاران كشورهاي مختلف اروپا از جمله دومينيك لوفور از فرانسه، سناتور آنتونيو راتزي از ايتاليا، اگيديوس واريكيس از ليتواني، سناتور كيس دلانگ از هلند-استانيسلاو پولشاك از پارلمان اروپا-پيتر ماتيو از ايرلند-اردلنان بن عوني از روماني، و ژان پير مولر، شهردار آني وكسن و عضو شوراي استان والدواز و سيلوي فاسيه، شهردار پن و همچنين شخصيتهايي چون اسقف ژاك گايو كشيش ترقيخواه فرانسوي، دكتر تيستير التميمي، قاضي القضات سابق فلسطين، پائولو كازاكا، نماينده سابق پارلمان اروپا، ژيل پاروئل، رئيس سابق كانون وكلاي استان والدواز، خليل مرون، رئيس مسجد ايوري پاريس سخنراني كردند.
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
21دي 1393 (11ژانويه2015)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر