زندان فجر دزفول کجاست؟ - لیست اسامی پرسنل زندان فجر دزفول ۵ :
زندان فجر دزفول کجاست؟
زندان فجر دزفول در کیلومتر ۳ جاده شوشتر، جنب فرماندهی ناجا واقع شده است.
ظرفیت معمول این زندان، بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰ نفر ارزیابی شده است اما عموما بیش از ۲۵۰۰ زندانی را در این زندان نگهداری میکنند.
زندان فجر شهرستان دزفول محکومان پنج شهرستان دزفول، شوش، اندیمشک، الوار و شاوور را در خود جای داده و یازدهمین زندان پر جمعیت حاکمیت دیکتاتوری در ایران است.
زندان فجر دزفول از ۸ بند تشکیل شده و هر بند دارای حداکثر 4 سلول است. طول و عرض سلولهای آن متفاوت است و در هر سلول بیش از ۵۰ نفر جای داده میشوند که چندین برابر ظرفیت آن می باشد.
تمامی زندانیان تقریبا کف خواب هستند. در هر بند ۳۴۰زندانی جای داده شده اند. به دلیل ازدحام جمعیت، زندانیان بصورت کتابی کنار هم می خوابند و گاهی هم مجبور میشوند شیفتی بخوابند.
در این زندان، شرایط کاملا غیرانسانی حاکم است. زندانیان از حداقل امکانات اولیه زیستی محروم هستند. هر زندانی ۲ پتو دارد. عده زیادی از زندانیان بدلیل ازدحام جمعیت، مجبور هستند زمستانها در هوای سرد، در حیاط زندان با کمترین امکانات، شب را به صبح برسانند و هنگامی که باران می بارد، از آنجا که هیچ پناهگاهی ندارند، و این ۲ پتو هم خیس میشود، تا صبح از سرما به خود می لرزند.
بهداشت
علیرغم گرمای هوا در این منطقه، آب زندان در اکثر مواقع قطع است. زندانیان از امکان آبگرم برای استحمام محروم هستند.
هر بند دارای ۴حمام است که اکثر مواقع خراب هستند. به این ترتیب تقریبا به هر ۱۰۰ زندانی یک حمام اختصاص داده شده است تازه اگر سالم و آب در آن جریان داشته باشد.
به همین دلیل، وضعیت بندهای این زندان بشدت غیربهداشتی است و ساس و شپش بیداد میکند. زندانیان بخاطر عدم دسترسی به امکانات بهداشتی و استحمام، عموما به بیماریهای پوستی مبتلا هستند.
بهداری
بهداری زندان هم وضعیتی مشابه بندهای زندان دارد و فاقد امکانات پزشکی لازم برای رسیدگیهای اولیه به زندانیان بیمار است. زندانیان بیمار عموما به حال خود رها شده و بخاطر عدم رسیدگی، جان خود را از دست می دهند.
غذای زندان
زندانیان عموما بدلیل پایین بودن کیفیت و حجم غذای زندان گرسنه و دچار مشکلات گوارشی ناشی از سوء تغذیه هستند.
در صورتی که زندانی از جانب خانواده اش حمایت مالی شود، با خرید کنسرو و بیسکویت از فروشگاه زندان نیازهای خود را تامین بصورت حداقلی تأمین میکند. اما از آنجا که اکثر زندانیان چنین امکانی را ندارند، از گرسنگی رنج می برند.
شکنجه ها، فشارها و جنایتهای صورت گرفته در این زندان، توسط عوامل جمهوری اعدامی خامنهای را هرگز نمی بخشیم و فراموش نمی کنیم.
کانون حقوق بشر ایران، علاوه بر افشای شکنجه گران زندان سپیدار اهواز، پیش از این در قسمت افشای شکنجه گران اقدام به افشای اسامی، عکس و مشخصات زندانبانان و شکنجه گران زندان های استان اصفهان، استان البرز، استان تهران، زندان های قزلحصار، زندان بهبهان و شیبان، افشاگری شکنجه گران زندان سپیدار اهواز کرده است که می توانید آنها را در صفحه افشای شکنجه گران مشاهده کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر